Αρχική » » Ανοίξαμε τις ντουλάπες και βρήκαμε σκελετούς!

Ανοίξαμε τις ντουλάπες και βρήκαμε σκελετούς!


Όλο αυτό που ζούμε επί έξι χρόνια είναι μία συνταγή που δεν φέρνει νοικοκύρεμα, ανάπτυξη και αποπληρωμή τον χρέους. Αντίθετα, στοχεύει σε μία πολύχρονη ύφεση και δουλεία όλων των Ελλήνων. 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ 

Τώρα όλα φωτίζονται και το θέαμα είναι μα­κάβριο. Σαν να ανοίγεις μία ντουλάπα και να βλέπεις μέσα σκελετούς. Δεν υπήρχε από την αρχή κανένα σχέδιο σωτηρίας της χώρας. Η Ελλάδα υπονομεύτηκε επί σειρά ετών με αλό­γιστο δανεισμό. Αυτοί που έδιναν τα δισεκα­τομμύρια γνώριζαν πολύ καλά ότι δεν υπάρ­χει ουδεμία περίπτωση να τα αποπληρώσει. Έτσι την υπονόμευαν. Ανόητοι, βούλιμοι και δωσίλογοι πολιτικοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να φτιαχτούν δεσμά δουλείας στην πατρί­δα μας. Όλο αυτό που ζούμε επί έξι χρόνια εί­ναι μία συνταγή που δεν φέρνει νοικοκύρεμα, ανάπτυξη και αποπληρωμή του χρέους. Αντίθετα, στοχεύει σε μια πολύχρονη ύφεση και δουλεία όλων των Ελλήνων...
 

Αυτά που ζήτησαν μέχρι σήμερα και αυτά που ζητούν δεν είναι μέτρα επανεκκίνησης της Οι­κονομίας. Είναι η ισοπεδωτική απορρύθμιση όλων των τομέων της ελληνικής Οικονομίας, η φτωχοποίηση του πληθυσμού και η αποδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και της εθνικής άμυνας. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο απ’ όσα συνέβησαν από την ημέρα που ο αλήστου μνήμης εθνοκτόνος Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε από το Καστελόριζο ότι φέρνει το πρώτο μνημόνιο στην Ελλάδα μαζί με το ΔΝΤ. 

Δεν προλάβαμε να συνειδητοποιήσουμε τι έρχεται και αμέσως άρχισε και η αποξήλωση των εθνικών χαρακτηριστικών. Έτσι μάθαμε ότι «επί Τουρκοκρατίας ζούσαμε ευτυχισμέ­να με τους Τούρκους, είχαμε ανάπτυξη και δίναμε σε γάμο με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τις κόρες μας στους πασάδες»! Τα τουρκικά σί­ριαλ κατέλαβαν την prime time της ελληνι­κής τηλεόρασης και κάποιοι άρχισαν να βγαίνουν στα τηλεοπτικά δίκτυα και να λένε ότι «οι Σουλιώτισσες δεν χόρεψαν τον χορό του Ζαλόγγου», πως «στη Σμύρνη υπήρξε απλώς ένας συνωστισμός» και ότι «η σφαγή των Ποντίων δεν ήταν γενοκτονία αλλά εθνοκάθαρση». 

Παράλληλα, ξεκίνησε μία επιχείρηση πλύ­σης εγκεφάλου, που είχε ως στόχο ν’ αποκτή­σουμε όλοι μας ενοχικά συμπλέγματα για τα φυλετικά και κοινωνικά γνωρίσματά μας. Όλοι οι Έλληνες -σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα- είμαστε τεμπέληδες, απατεώ­νες, πρόχειροι και ανοργάνωτοι, απείθαρχοι και, φυσικά, λαμόγια και φοροφυγάδες, που πρέπει να τιμωρηθούμε για τον προηγούμε­νο αμαρτωλό βίο μας. Σ’ αυτήν την προπα­γάνδα πήραν μέρος ηλίθιοι και απατεώνες Έλληνες πολιτικοί (όπως οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου) και σφογγοκωλάριοι θαμώνες της γερμανικής πρεσβείας ή μι­σθοδοτούμενοι από κάποια διαπλεκόμενα κέντρα δημοσιογράφοι που φώναζαν «μόνο το μνημόνιο είναι ο δρόμος του εξαγνισμού των Ελλήνων και της σωτηρίας της χώρας». 

Μέσα σε έξι χρόνια ταλαιπωρήθηκαν, συκοφαντήθηκαν, βασανίστηκαν, διώχθηκαν, «δολοφονήθηκαν» και εξοστρακίστηκαν (αφού αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν βιαίως και για λόγους επιβίωσης) εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Ενάμισι εκατομμύριο έμει­ναν άνεργοι και αμέτρητες επιχειρήσεις έκλεισαν ή έφυγαν στο εξωτερικό. Σε αυτά τα έξι χρόνια οι δυνάμεις κατοχής επαναλαμβά­νουν μονότονα ότι «απαιτούνται και άλλα μέ­τρα, πολλών δισεκατομμυρίων», για να φτά­σουμε στο σημείο μηδέν, απ’ όπου θα αρχίσει η επανεκκίνηση της Οικονομίας! Η λίστα με τους φόρους είναι πλέον ο μισός «Χρυσός Οδηγός»! Η αγοραστική δύναμη έγινε απο­καΐδια. Η κατανάλωση έχει πέσει στο ναδίρ. 

Η συνταγή μίκρυνε το προσδόκιμο ζωής σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς που δεν έχουν την απαραίτητη περίθαλψη και πολλοί απ’ αυτούς αποδημούν στον άλλον κόσμο επειδή δεν έχουν πρόσβαση σε χημειοθερα­πεία ή σε άλλα, απαραίτητα και ακριβά φάρ­μακα για την αντιμετώπιση της ασθένειάς τους. Τα παιδιά μας μαθαίνουν λιγότερα γράμματα. Όσα λεφτά (γύρω στα 120 δισ. ευ­ρώ) έμειναν στις τράπεζες αιχμαλωτίστηκαν και κλειδώθηκαν μέσα με τα capital controls. Οι περισσότεροι καταθέτες δεν μπορούν πλέ­ον ν’ αγγίξουν ή να δουν το βιός τους και το μόνο που ακούν από τραπεζίτες και κυβερνη­τικούς είναι ότι «παραμένει άγνωστο πόσο θα κρατήσει αυτή η κατάσταση». 

Τώρα πια όλοι ξέρουν ότι το ευρώ σημαίνει παραμονή της χώρας υπό πλήρη γερμανική κατοχή. Ευρώ και Ευρωζώνη σημαίνουν ότι είσαι υπονομαρχία του Βερολίνου. Έφτασαν πλέον στο σημείο όλοι μαζί οι δικάστες και οι εισαγγελείς να μιλούν για ένα πείρα­μα το οποίο γίνεται εις βάρος του ελληνικού λαού. Για μία συνταγή που προσβάλλει πλέ­ον τον πυρήνα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Όσα επιχειρούν να κάνουν με το Ασφα­λιστικό και με το Περιουσιολόγιο είναι αντι­συνταγματικά και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών. 

Το χειρότερο είναι ότι όλοι οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι προδομένοι από τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. είναι εμφανώς γερμανο-δοσμένη και κάνει οτιδήποτε τη δασκαλέψουν το Βερολίνο και η Ουάσιγκτον. Η αξιω­ματική αντιπολίτευση είναι σφόδρα μνημονιακή και ο αρχηγός της δεν κρύβει ότι είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων που προτείνουν ο Σόιμπλε και οι άλλοι. Είναι καθαρά γερμανό­φιλος. Η απογοήτευση των πολιτών που βλέ­πουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα είναι διάχυτη σε όλη τη χώρα. 

Όλα αυτά που έγιναν μέχρι σήμερα έχουν στόχο την υποχώρηση στα εθνικά θέματα: Στο Αιγαίο, στο Σκοπιανό, στο Κυπριακό και στη Θράκη. Ήδη αποδεχθήκαμε το μισό «γκριζάρισμα» του Αιγαίου και φέραμε το ΝΑΤΟ, με Γερμανό ναύαρχο, να φρουρεί τα θαλάσσια σύνορά μας με πρόσχημα την ανα­χαίτιση των προσφυγικών ροών. Βάλαμε την Τουρκία για τα καλά μέσα στο νησιωτικό αρχιπέλαγος. Εμπεδώσαμε την προδοσία του Σημίτη στα Ίμια. 

Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ευρωπαϊκές δυ­νάμεις στα σύνορά μας με τα Σκόπια. Είναι θέμα εβδομάδων να επιστρέφουμε στους συ­νοριακούς και τελωνειακούς ελέγχους. De Facto εκτός Σένγκεν. Ετοιμάζεται λύση στο Κυπριακό υπέρ των Τούρκων και παραμονή των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής στο Νησί της Αφροδίτης. Η Γερμανία θέλει ταυτόχρονα να τελειώσουμε με το θέμα των Σκο­πιών, με όνομα που ικανοποιεί το γειτονικό κρατίδιο. Η Άγκυρα ετοιμάζει πολιτικό κόμ­μα για το μουσουλμανικό στοιχείο της Θρά­κης και ο Τσίπρας εκλογικό νόμο που κατε­βάζει στο 2% το όριο εισόδου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Αυτοί ήταν οι στόχοι και όχι οι μεταρρυθμί­σεις και η ανάκαμψη. Η ντουλάπα άνοιξε και μέσα βρήκαμε μόνο σκελετούς... 

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-13/02/2016] 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger