Αρχική » » ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ: Ο ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ: Ο ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ


Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον ανένδοτο αγώνα που κήρυξε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας κατά των δημοσίων σχέσεων γε­νικώς και κατά των δημοσιοσχεσιτών ειδικώς, όπως αποκάλεσε τον Μανώλη Σφακιανάκη. Παρ' ότι ως πα­λαιός Πασόκος θα περίμενε κανείς να είναι υπέρ των δημοσίων σχέσεων και γενικά του «πάρε δώσε» της επικοινωνιακής τακτικής, όπως ο κ. Τόσκας είναι στρατιωτικός, παθιάζεται και τα λέει... τσεκουράτα. Όπου τον συμφέρει, βέβαια, γιατί σε ό,τι αφορά τους διορι­σμούς των δημοσιοσχεσιτών του ΣΥΡΙΖΑ το παίζει όπως όλοι οι υπουργοί και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, λούφα και παραλλαγή.... 

Το ότι ένας υπουργός μιας κυβέρνησης «αδειάζεται» από τον ίδιο τον πρωθυπουργό του δεν είναι πρωτάκου­στο για την Ελλάδα. Είναι, πάντως, πρωτάκουστο ένας υπουργός να ανοίγει πόλεμο με τον πολιτικό ένστολο υφιστάμενό του αξιωματικό Αστυνομίας και να τον νικά­ει όχι μόνο ο υφιστάμενός του, αλλά και η ίδια η κοινω­νία. Είναι επίσης πρωτάκουστο την ώρα που η κυβέρνη­ση χάρη στην οποία είναι υπουργός έχει όλη την κοινω­νία απέναντι της, αυτός να ρίχνει λάδι στη φωτιά ξεση­κώνοντας την κοινή γνώμη πετώντας από το Σώμα τον άνθρωπο που παραδέχεται όχι μόνο ολόκληρη η ελληνι­κή κοινωνία, αλλά και η Ευρώπη και το FBI! 

Στον Νίκο Τόσκα, τον «μαυροσκούφη» του ΣΥΡΙΖΑ -λό­γω της θητείας του στα τεθωρακισμένα- δεν αρέσουν τα παραγοντιλίκια και οι δημόσιες σχέσεις. Θα μου πεις, η πο­λιτική τι είναι; Αν δεν του αρέσουν του υπουργού τα παραγοντιλίκια και οι δημόσιες σχέσεις πώς είναι πολιτικός; Είναι αυτό το χούι που του έμεινε από το ΠΑΣΟΚ. Μετά την αποστρατεία του ο Ν. Τόσκας «στεγάστηκε» πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ, δραστηριοποιούμενος όμως πάντα στον το­μέα της Άμυνας ανέβηκε στο ΥΕΘΑ, ως διευθυντής του Π. Μπεγλίτη. Αν και πολιτικοποιημένος δεν ήταν πολιτικός για να καταλάβει γρήγορα ότι τα προγράμματα των κομμά­των ισχύουν μόνο για την προεκλογική περίοδο. 

Πάντως, μπορεί ο Σφακιανάκης να ανακοινώθηκε ότι μέ­νει στην υπηρεσία του με επιτήρηση, όμως και ο Τόσκας λόγω της κακής διαχείρισης των κρίσεων... έτσι αποδεί­χθηκε κι όχι μόνο αναφορικά με την Αστυνομία, μπαίνει σε περίοδο εποπτείας από το Μαξίμου. Ο ανασχηματι­σμός έστω και μίνι έρχεται και ο Νίκος Τόσκας ήδη έχει μπει στη λίστα και μάλιστα αυτοπροτάθηκε. Για να δούμε τώρα πόσο θα απαρνηθεί τις δημόσιες σχέσεις του ο υπουργός προκειμένου να μην ξηλωθούν τα πολιτικά του γαλόνια; Και δεν είναι η πρώτη φορά που απειλήθηκε με... ξήλωμα. 

Πάντως, για άλλη μια φορά ο «στρατηγός» όπως αποκαλούν τον κ. Τόσκα αποδείχθηκε ότι επέλεξε λάθος «εχθρό». Έτσι η οπισθοχώρηση όχι μόνο ήταν αναγκαία, αλλά ήδη είχε βιαστεί να βάλει το ποδαράκι του στη δια­κεκαυμένη ζώνη και να καεί εκθέτοντας τον ίδιο και την κυβέρνηση. 

(ΚΑΡΦΙ-27/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger