Αρχική » » ΝΑΤΟ, ΝΑΤΟ το... Καστελόριζο!

ΝΑΤΟ, ΝΑΤΟ το... Καστελόριζο!


Γράφει ο Παπαφλέσσας 

Τρέχουν να προλάβουν οι Τούρκοι και τα τουρκικά κυκλώματα διακίνησης την έναρξη των περιπολιών του ΝΑΤΟ με τον ορισμό των ζωνών ευθύνης στις 24 Φεβρουάριου και "βουλιάζουν" τα ελλη­νικά νησιά με κύματα χιλιάδων προσφύ­γων και λαθρομεταναστών. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην Λέσβο μόλις το τελευταίο εικοσιτετράωρο "αποβιβάστηκαν" ...2.090 πρόσφυγες και λάθρο! 

Ίδια ακριβώς εικόνα επικρατεί και στο "ενοχλητικό" για τους Τούρκους Καστε­λόριζο καθώς αυτή την στιγμή ο αριθ­μός των λαθρομεταναστών - προσφύ­γων είναι διπλάσιος από τους κατοί­κους του νησιού γεγονός που προβλη­ματίζει έντονα τις αρχές καθώς ο αριθ­μός τους έφτασε τους 740 συνολικά! 

Έπεται όμως συνέχεια καθώς στην α­πέναντι τουρκική πόλη "Κας" (Αντίφυλλος) έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες λάθρο-πρόσφυγες, για να περάσουν στο νησί με την βοήθεια των υπό τον έλεγχο της ΜΙΤ τουρκικών κυκλωμάτων λαθρο- διακινητών. 

Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι υπάρ­χει μια άτυπη "λίστα αναμονής" κάτι που φανερώνει αυτό που όλοι γνωρί­ζουμε, ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο. 

Στο Καστελόριζο ζουν αυτή την εποχή 250 ακρίτες που με θάρρος και πυγμή κρατάνε ψηλά την Σημαία στο νοτιο-ανατολικότερο άκρος της χώρας, ακρι­βώς απέναντι από τις τουρκικές ακτές. 

Ο αριθμός των λιμενικών και των αστυ­νομικών που υπηρετούν στο Καστελόρι­ζο δεν επαρκεί για τόσο δύσκολες κα­ταστάσεις. 

Η κυβέρνηση Νταβούτογλου θα επιχει­ρήσει να περάσει όσες χιλιάδες λαθρο- προσφύγων μπορεί στην Ελλάδα με στόχο την δημιουργία όσο περισσότε­ρων προβλημάτων μπορεί στην ελληνι­κή κοινωνία αλλά και στην ΕΕ. 

Άλλωστε θέλει να την αφήνουν ήσυχη όταν εξοντώνει τους πολίτες της στην ΝΑ Τουρκία και όταν συνεχίζει να υπο­στηρίζει τους ισλαμιστές στην Συρία. 

Ξυπνάτε ρε, μας εποικίζουν τα Δωδε­κάνησα και θα τα καταλάβουν χωρίς να πέσει ούτε μια τουφέκια! 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-20/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger