Αρχική » » Μεθυσμένη πολιτεία

Μεθυσμένη πολιτεία


 Εργάτες, υπό την επίβλεψη αστυνομικών, χύνουν στον υπόνομο κατασχεθέν ουισκάκι. Ήταν μυρωδάτο αλλά απαγορευμένο... 
 Γινόμαστε υπερδύναμη, αλλά με ολίγη χρονοκαθυστέρηση. Μόλις φτάσαμε στο σωτήριο έτος 1920 - εκείνο της ποτοαπαγόρευσης. 

Από τον
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟ 

Φρανοσυά Ολάντ. Πρόεδρός της Γαλλίας. Μας ήρθε τον Οκτώβριο ταυ 2015 με πολλά ταρατατζούμ. Εμείς δεν πήραμε κάτι συγκεκριμένο, αλλά οι συνωμοσιολόγοι Έλληνες οινοπαραγωγοί επιμένουν ότι εκείνος κέρδισε αρκετά. Το πιο χει­ροπιαστό είναι ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο ελληνικό κρασί. Επιβλή­θηκε με συνοπτικές διαδικασίες λίγο μετά την αναχώρηση του... φιλέλληνα. 

Ωραιότατη εξέλιξη (για τη Γαλλία) να ακριβαίνει το ανταγωνιστικό προϊ­όν μιας άλλης. Αποκλείεται να έχουν... δίκιο οι Έλληνες οινοπαραγωγοί. Στις τηλεοράσεις τόσα χρόνια βλέπουμε τους πιο έγκυρους και έγκριτους χονδρεμπόρους γνώμης και εντυπώσεων να ορκίζονται στη ζωή ταυ Έλβις ότι οι ξένοι έχουν πάντα δίκιο. Άρα η επίσκεψη Ολάντ δεν μπορεί να συνδεθεί κατά καμία περίπτωση με το φοροκυνηγη­τό που έχουν φάει όσοι παράγουν οίνο. Απλώς ο Γάλλος πρόεδρος κόβει φλέ­βες για την Ελλάδα και τους Έλληνες, γουστάρει κυβέρνηση Τσίπρα, επειδή θαυμάζει την εργατικότητα του Παπαδημούλη, ο οποίος έχει γοητεύσει ολά­κερη την Ευρωβουλή, και ήρθε εδώ να μας στηρίξει και να πουλήσει νταηλίκι στους Γερμανούς. 

Εις υγείαν! 

Επίσης δεν μπορεί να συνδεθεί με την επίσκεψη Ολάντ το σαφάρι των ελέγχων που γίνεται όπου μυρίζει αλ­κοόλ. Σε δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ (20/20/2016) διαβάζουμε ότι «από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθησαν σε περιοχή της Ατ­τικής δύο ημεδαποί, ηλικίας 44 και 55 ετών, για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών. Ειδικότερα, από αστυνο­μικούς της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια ελέγ­χου σε φορτηγό αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης, εταιρίας εμπορίου τροφί­μων και ποτών, διαπιστώθηκε να με­ταφέρει πεντακόσια (500) λίτρα αλκοολούχου ποτού “τσίπουρου" χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα παραστατι­κά. |... ] Στην αποθήκη της ιδιοκτήτριας εταιρίας βρέθηκαν εβδομήντα (70) λίτρα αλκοολούχου ποτού “τσίπου­ρου" και εξήντα (60) λίτρα κρασί χω­ρίς τα απαραίτητα παραστατικά. Τα αλκοολούχα ποτά κατασχέθηκαν και πααραδόθηκαν στο Τελωνείο Αθηνών , ενώ κατ’ εκτίμηση οι διαφυγόντες φό­ροι δασμοί και τέλη υπέρ του Δημο­σίου ανέρχονται στο ποσό των 4.075 ευρώ». 

Επιχείρηση της Αστυνομίας για 4.075 ευρώ. Κατ’ αναλογίαν, για τις μίζες του Άκη έπρεπε να γίνει πυρηνικός πόλεμος... 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-22/02/2016) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger