Αρχική » » ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ

ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ


• Από την Φώφη και τον Βενιζέλο (τον υποβρύχιο) στον Καμμένο (τον ελικοπτεράκια) μια κωλοτούμπα δρόμος... 
• Δύο χρόνια συνταξιούχος και σε ανακαλούν για να σε κάνουν Αρχηγό και να σου υπαγορεύουν πολιτικάντικες δηλώσεις! Κατάντια... 

Πολλοί κακοπροαίρετοι φασίστες και ακροδεξιοί αναρωτήθηκαν πού κέρδισε τις δάφνες και τα παράσημά του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ που εξέδωσε την γνωστή υβριστική ανακοίνωση κατά της Χρυ­σής Αυγής. Ως απάντηση σε όλα αυτά τα μιάσμα­τα δημοσιεύουμε μια φωτογραφία από την εποχή που ο κος. Αποστολάκης έδινε... σκληρές μάχες υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. 

Πρόκειται γα μία φωτογραφία από νυχτερινό κέντρο διασκεδάσεως, όπου ο νυν Α/ΓΕΕΘΑ ως....
άλλος κλαρινογαμπρός συνοδεύει την Φώφη Γεννηματά και ποζάρει χαμογελαστός και αγκα­λιά με τη πασοκοπαρέα σε ανέμελη κατάσταση. Το γλέντι φαίνεται πώς είναι ξέφρενο και σίγου­ρα ανάλογες ειδικές αποστολές χάρισαν διπλά συντάξιμα χρόνια στον κο. ναύαρχο και εμπλού­τισαν το βιογραφικό του, ώστε επάξια σήμερα ηγείται των Ενόπλων μας Δυνάμεων. 

(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-24/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger