Αρχική » » Απειλεί με εκλογές ξανά ο «μπουχέσας»

Απειλεί με εκλογές ξανά ο «μπουχέσας»


Πρόκειται πραγματικά για μια συνέντευξη που ο Έλληνας πατριώτης διαβάζοντας την θα πρέπει να γελάσει για να μην βάλει τα κλάματα ή να πάρει το ντουφέκι και να βγει στο δρόμο. 

Σε άλλη γραμμή από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, που απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εκλογών κινείται ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος. Σε συνέντευξή του σε συστημική φυλλάδα της διαπλοκής που αβαντάρει την κυβέρνη­ση, δηλώνει ότι «αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από τον ελληνικό λαό, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι το λόγο. 

Παράλληλα όμως λέει ότι «η κυβέρνηση έχει λάβει λαϊκή εντολή να κυβερνήσει τη χώρα για τέσσερα ....χρόνια» και ότι «οι Έλλη­νες πολίτες ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση, γνωρίζοντας την τρίτη συμφωνία που είχε υπογράψει». 

Τονίζει επίσης ότι θα πρέπει «να πληρώ­σουν όλοι εκείνοι που σκλάβωσαν την εθνι­κή κυριαρχία της χώρας» και διαβεβαιώνει πως «με τον Αλέξη Τσίπρα θα πάμε μαζί μέχρι να φέρουμε πάλι την Ελλάδα σε ρυθ­μούς ανάπτυξης, μέχρι να φέρουμε το χαμόγελο στους Έλληνες. Πρόκειται πραγματικά για μια συνέντευξη που ο Έλληνας πατριώτης διαβάζοντας την θα πρέπει να γελάσει για να μην βάλει τα κλάματα. 

Για τα επεισόδια στην Κω με αφορμή τη δημιουργία hot spot είπε: «Οι κάτοικοι της Κω δεν διαμαρτύρονται για τα hotspots. Αυτοί που διαμαρτύρονται είναι εκείνοι που δεν θέλουν να δημιουργηθούν τα hotspots. Ο αρχηγός των διαφωνούντων είναι ένας ξενοδόχος, που συνήθως το ξενοδοχείο του ήταν κλειστό τον χειμώνα και τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτο από εκείνους που δήθεν κυνηγά, προκειμένου να μην μπουν στα hot spots. Μην ξε­χνάμε ότι η σκοτεινή πλευρά είναι η παραοικονομία. Όταν κάποιοι πωλούν το μπουκάλι το νερό προς 3 ευρώ, αντί για 0,50 ευρώ, κερ­δίζουν 2,5 ευρώ. Αν αυτό το υπολογίσετε με ένα εκατομμύριο μετανάστες επί τρία μπουκάλια την ημέρα, θα δείτε τι σημαίνει μαύρο χρήμα. 

0 έτερος διαμαρτυρόμενος και αγανακτισμένος πολίτης της Κω έχει πάρει το ψευ­δώνυμο «φορτιστής». Είχε μια ταβέρνα που συνήθως έκλεινε τον Οκτώβριο και άνοιγε το Μάιο. Μέσα στην ταβέρνα υπάρχουν δεκάδες πολύμπριζα, όπου οι μετανάστες μπορούν να φορτίζουν τα κινητά τους προς 5 ευρώ τη φόρτιση». 

Προαναγγέλλει επίσης τσεκούρι στις δα­πάνες για την εθνική άμυνα, αφήνοντας αιχμές για πρακτικές του παρελθόντος και τονίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να μην κλείσουν στρατόπεδα, τα οποία είχαν σκο­πό να εξυπηρετήσουν μόνο ρουσφέτια, λες και φυλάσσουν την Ελλάδα από τον Ομέρ Βρυώνη». 

Ξεκαθαρίζει επίσης ότι «δεν υπάρχει πλέον βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος θα προ­χωρήσει σε προδοσία και αποστασία» και επαναλαμβάνει την πεποίθησή του ότι θα πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο. 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-08/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger