Αρχική » » Φραγκούλης «αδειάζει» Μπαλτάκο

Φραγκούλης «αδειάζει» Μπαλτάκο


ΌΤΑΝ ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε για τις «προχωρημένες επαφές» σχετικά με τη δημιουργία ενός «δεξιού αντιμνημονιακού κόμματος», πολλοί υπέθεσαν ότι το κόμ­μα αυτό ήταν στα σκαριά. Εξάλλου, ο Τάκης Μπαλτάκος είχε υπογραμμίσει ότι ο επικεφαλής του δε θα έπρεπε να είναι πολιτικός -είχε επισημάνει, μάλιστα, ότι ένας ιδανικός αρχηγός θα ήταν ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Φραγκούλης Φράγκος. Μόνο που ο τελευταίος δεν... ψήνεται καθόλου, αφού σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην «Αθηναϊκή Λέσχη», περιορίστηκε να μιλήσει για το θέμα της εκδήλωσης -δηλαδή τις ελληνοτουρκικές σχέσεις- και τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται ούτε για ίδρυση κόμματος, ούτε για κάποιο πολιτικό σενάριο. Τελεία και παύλα. 

Γράφει ο Φινέας 
(STAR PRESS-12/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger