Αρχική » » Παριστάνει τον σωτήρα (και) ο Ευ. Βενιζέλος!

Παριστάνει τον σωτήρα (και) ο Ευ. Βενιζέλος!


ΤΩΡΑ θυμήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος το Προσφυγικό και, μάλιστα, ως σωτήρας της χώρας και της κυβέρνησης προχώρησε στην κατάθεση προτά­σεων για τη λύση του ζητήματος ερήμην της προέ­δρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά. 

Φυσικά αρκείται σε χιλιοειπωμένα ευχολόγια, όπως για παράδειγμα ότι η Τουρκία «πρέπει να λά­βει άμεσα ...και σοβαρά μέτρα (θεωρήσεις διαβατηρίων και αυστηροί συνοριακοί έλεγχοι), που απο­τρέπουν την είσοδο στην επικράτειά της παράτυ­πων μεταναστών που αναζητούν πρόσβαση στην Ε.Ε. κυρίως μέσω Ελλάδος», αλλά και «στεγανοποίηση των μεσογειακών ακτών της Τουρκίας». Ακό­μα, ο κ. Βενιζέλος προτείνει τη χρήση συμφωνημένων χερσαίων διαδρομών, που θα καταλήγουν σε κέντρα καταγραφής όχι εθνικά αλλά ευρωπαϊ­κά, υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας, όπως επίσης την ανάγκη συγκρότησης ενιαίας ευρωπα­ϊκής υπηρεσίας ασύλου. 

Εντυπωσιακό είναι, τέλος, το γεγονός ότι ο πρώ­ην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μέσα στο αντιπολιτευτικό μένος του, προσπαθεί να «ακυρώσει» το βασικό επι­χείρημα της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «καμία χώ­ρα δεν πρέπει να βρίσκει επιχειρήματα ή προσχή­ματα λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα που επω­μίζεται τεράστιο βάρος ως πύλη εισόδου στην Ε.Ε.»! 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-27/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger