Αρχική » » Ο περιβόητος νόμος θητείας αρχηγών

Ο περιβόητος νόμος θητείας αρχηγών


Προβλέπονται: 

Α/ΓΕΕΘΑ, τρία χρόνια συν ένα προαίρεση 

Αρχηγοί επιτελείων, δυο συν ένα. 

Σημειώνω απλώς ότι η θητεία αρχηγών, που ισχύει σε όλους τους Στρατούς του κόσμου, καθιερώθηκε επί Γιάννου Παπαντωνίου (ΠΑΣΟΚ) και καταργήθηκε επί ΝΔ (Μεϊμαράκης), ώστε να βολεύει το κόμμα στις αλχημείες του. 

Ο κ. Ευ. Βενιζέλος, διαδεχόμενος τον κ. Ευ. Μεϊμαράκη, αρνήθηκε να επανέλθει στη θητεία. Στη ...
συνέχεια, ο Δ. Αβραμόπουλος σκέφτηκε να την επαναφέρει. Έφτια­ξε, όντως, ένα ν/σ, το άφησε να «επωασθεί» αρκετά και το παρέδωσε εντός «σελοφάν» στον Ν. Δένδια. Στη συνέχεια, αρχές 2015, δόθηκε εις χείρας Καμμένου. Εκεί «επωάσθη» ξανά επί 14 μήνες (!) και, ιδού, ανεδύθη. Κάλλιο αργά... 

Το μεγάλο όργιο στις καρατομήσεις αρχηγών, άνευ λόγου και αιτίας, λόγω απουσίας αυτού του νόμου, έγινε επί κυβέρνησης Αντωνομπένηδων (και βιτζιλάτορα του ΥΕΘΑ τον κ. Τ. Μπαλτάκο) όταν απεστρατεύθησαν, ο ένας μετά τον άλλον, τρεις πανάξιοι Αρχηγοί ΓΕΣ: Ζιαζιάς, Γκίνης, Τσέλιος. Το πάρτι ολοκληρώθηκε με την κα­ρατόμηση του στρατηγού Χρ. Μανωλά από Καμμένο. Πάλι άνευ λόγου και αιτίας. Για να μην ξεχνάμε... 

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-28/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger