Αρχική » » Ο Τσίπρας μάς εκθέτει για το χαμηλό IQ της φυλής μας

Ο Τσίπρας μάς εκθέτει για το χαμηλό IQ της φυλής μας


Λυπόμαστε όλοι οι Έλληνες, αλλά πρέπει να το πά­ρουμε απόφαση: Ο Αλέξης Τσίπρας η δεν καταλαβαίνει τι λέει ή δεν καταλαβαίνει τι του λένε στις συζητήσεις τους οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες. Δεν εξηγούνται διαφορετικά αυτά που κάθε τόσο αμολάει και εκθέτει τη χώρα για τον βαθμό του IQ της ελληνικής φυλής! Μόλις προχθές μας δια­βεβαίωνε ότι με την απειλή βέτο εξασφάλισε την πολιτική δέσμευση των εταίρων στην Ε.Ε. να μην κλείσει η ΠΓΔΜ τα σύνορα με την Ελλάδα για τους πρόσφυγες και τους λαθρο­μετανάστες. 

Και δεν πέρασαν λίγες ώρες και έκλεισαν τα σύ­νορα. Και τώρα η κυβέρνησή του διαμαρτύρεται γιατί... δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα! Και ρωτάμε: Με ποιον; Δεν γνωρίζει ο Τσίπρας ότι τα Σκόπια δεν είναι μέλος της Ε.Ε. και, επομένως, δεν δεσμεύονται από τις αποφάσεις των Βρυξελλών; Εκτός κι αν ξέρει κάτι παραπάνω και εμείς το αγνοούμε. Όπως, παραδείγματος χάριν, αν έχει τη συνθήκη ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε. και μας το κρατάει μυστικό! Αν είναι έτσι τα πράγματα, δίκιο έχει να διαμαρτύρεται. Αν δεν την έχει, ας ρωτήσει πώς παίζονται τα διπλωματικά παι­χνίδια. Εκτός κι αν πιστεύει -που μάλλον το πιστεύει- ότι εί­ναι ξερόλας, οπότε εμείς που να τον φτάσουμε! 

(ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-24/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger