Αρχική » , , , » Απόστρατοι εθελοντές μακράς θητείας: Διαμαρτύρονται για επιπλέον κρατήσεις 2%

Απόστρατοι εθελοντές μακράς θητείας: Διαμαρτύρονται για επιπλέον κρατήσεις 2%


Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απόστρατων Εθελοντών Μακράς θητείας στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, αναφορι­κά με την κράτηση 2% που επιβλή­θηκε.

«Αξιότιμε, κ. υπουργέ, Διαβάζοντας την απάντηση που το Γραφείο Νομοθετικής Πρωτο­βουλίας, Τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, έδωσε στην υπ’ αριθμ. 938/28-01-2016 αναφορά στη ΒτΕ σχετικά με την παράνομη επιπρό­σθετη κράτηση 2% υπέρ Ειδικών Λογαριασμών Αλληλοβοήθειας στους εθελοντές μακράς θητείας, διαπιστώνουμε ότι χαρακτηρίζετε τις εισφορές των εθελοντών μακράς θητείας κοινωνικούς πόρους υπέρ των Ταμείων, επικαλούμενοι το άρ­θρο 22, παρ. 4 του Συντάγματος! [...] Τη βιωσιμότητα των Ταμείων Αλ­ληλοβοήθειας, κ. υπουργέ, δεν πρέ­πει να τη φορτώσετε στην πλάτη των εθελοντών μακράς θητείας! Έχουμε καταβάλει τις προβλεπόμενες ει­σφορές 4%, όπως και οι υπόλοιπες κατηγορίες!

Για την κατάσταση των ταμείων αυτών υπάρχουν υπεύθυνοι, συγκεκριμένης κατηγορίας και προέλευ­σης, και σίγουρα δεν είναι οι ΕΜΘ!».

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-07/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger