Αρχική » , , » Στάζει "μέλι" για τους πρόσφυγες ο Πάγκαλος: Γιατί δεν πάει ο Στρατός να τους μαζέψει με τη βία;

Στάζει "μέλι" για τους πρόσφυγες ο Πάγκαλος: Γιατί δεν πάει ο Στρατός να τους μαζέψει με τη βία;


«ΝΑ πάει ο στρατός και να εκκενώσει διά της βίας την Ειδομένη», ζήτησε χθες, με συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθ­μό «Βήμα», ο Θόδωρος Πάγκαλος. Και ακριβώς αυτή η φράση του δείχνει πόσο... έχει ξεφύγει ο πρώην υπουργός.

Διότι, εντάξει, προφανώς και δεν είναι ευχάριστο για την κυβέρνηση το γεγονός ότι οι πρόσφυγες δεν πεί­θονται να φύγουν από την Ειδομένη και να κατευθυνθούν σε ειδικά κέντρα φιλοξενίας, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα ανοίξουν τα σύνορα. Όμως, το τε­λευταίο που θα μπορούσαν να υποφέρουν μέσα στη δυ­στυχία, το κρύο και τις κακουχίες οι πρόσφυγες, θα ήταν και βία από τον ελληνικό στρατό ή την Αστυνομία. Συν τοις άλλοις, οι πρόσφυγες δικαιούνται ασύλου και προ­στατεύονται από διεθνείς συμβάσεις. Και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο Θόδωρος Πάγκαλος θα έπρε­πε να τα ξέρει αυτά...

(STAR PRESS-16/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger