Αρχική » , , , , » «Το ελικόπτερο στην Κίναρο έπεσε... από ριπή ανέμου(!)»

«Το ελικόπτερο στην Κίναρο έπεσε... από ριπή ανέμου(!)»


Ποιον κοροϊδεύουν; Η ανίκανη κυβέρνηση των δειλών τουρκόφιλων ασελγεί στη μνήμη των τριών ηρώων.
«Η Κίναρος είναι δική μας», διαλαλούν τα οθωμανικά φερέφωνα και «φωτογραφίζουν» παρενόχληση και κατάρριψη.

Ντροπή και αίσχος από την κυβέρνηση που επιβάλει τούρκους χωροφύλακες στα νησιά! Με πληροφορίες που διαρρέονται σε φιλοκαθεστωτικά ΜΜΕ, γίνεται λόγος για ένα ελεεινό πόρισμα που επιδεικνύει πλήρη ασέβεια στις οικογένειες των τριών ηρώων που έπεσαν στη νήσο Κίναρο, κατά τη διάρκεια της άσκησης «Αστραπή».

Οι επιτελείς της προπαγάνδας της κυβέρνησης (Καμμένοι και CIA) επέλεξαν να παραμυθιάσουν τον Ελληνικό λαό με μια... άθλια δικαιολογία που ξεπέρασε την «ιστορική» δήλωση του Β. Πολύδωρα, περί «ασύμμετρης απειλής». Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2007, όταν η μισή Ελλάδα είχε παραδοθεί στις φλόγες ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξεως είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού, δηλώ­νοντας: «Ο στρατηγός άνεμος ορίζει πολλά πράγματα για τη δράση μας, κυρίως των αεροπλάνων». Μάλιστα ο Πολύδωρας τότε έφερε στο προσκήνιο σενάρια συνωμοσίας, αφού στις τότε έρευνες πήρε μέρος η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, εξετάζο­ντας ενδείξεις, μαρτυρίες και... ευρήματα. Τώρα, οι «μασκαράδες του Μάξιμου» έχουν μπερδέψει το «πέταγμα του χαρταετού» με μια... «ριπή ανέμου που έριξε το ελικόπτε­ρο» στη βραχονησίδα. Οι δήθεν «έγκυρες πληροφορίες» δημοσιεύτηκαν σε απογευ­ματινή εφημερίδα που φημίζεται για τη ροπή προς τον πλήρη φιλοκυβερνητικό προσανατολισμό.

Ο Αίολος «χτύπησε» και στα Ίμια και στην Κίναρο

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα του ρεπορτάζ: «Συνεχίζονται οι έρευνες της επι­τροπής εμπειρογνωμόνων που έχει αναλά­βει να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας με το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού στην Κίναρο.

Οι ειδικοί συλλέγουν προσεκτικά όλα τα στοιχεία, όπως αναφέρει απογευματινή εφημερίδα, ώστε να καταλήξουν σε ασφα­λές συμπέρασμα για το τι μεσολάβησε από την ώρα που το ελικόπτερο απονηώθηκε από τη φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», στο πλαίσιο της άσκησης «Αστραπή», μέχρι που το στίγμα του χάθηκε από τα ραντάρ. Σύμ­φωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, για τις οποίες έχουν ενημερωθεί άτυπα συγγενείς των θυμάτων, το πιθανότερο είναι το ελικό­πτερο να δέχθηκε ριπή ανέμου και στη συνέχεια να χτύπησε στον βράχο, με αποτέ­λεσμα να καταλήξει στη χαράδρα (με άλλα λόγια, φαίνεται να απομακρύνεται το ενδε­χόμενο της μηχανικής βλάβης). 0 ριπαίος άνεμος, γνωστός στους χειριστές των ελικοπτέρων, χαρακτηρίζεται από ένταση που μεταβάλλεται απότομα και παροδικά, ενώ παρατηρείται πολύ κοντά στο έδαφος και κυρίως κοντά σε παραλίες. Οι εμπειρογνώ­μονες αναμένεται να παραδώσουν σύντο­μα το πόρισμά τους, ενώ με προεδρικό διά­ταγμα που υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο απονέμεται ο βαθμός του αντιναυάρχου στους υποπλοιάρχους Αναστάσιο Τουλίτση και Κωνσταντίνο Πανανά και ο βαθμός του πλοιάρχου στον ανθυπασπιστή Λευτέρη Ευαγγέλου που έπεσαν εν ώρα καθήκο­ντος».

Ερωτήματα

-Μήπως η ριπή ανέμου που «γάζωσε» το ελικόπτερο στην Κίναρο ήταν η ίδια που... κατά τον Πάγκαλο, παρέσυρε τη σημαία στα Ίμια;

-Η ελεεινή δικαιολογία περί «ριπής ανέμου που έριξε το ελικόπτερο στην Κίναρο», αλλά και οι τουλάχιστον ύποπτοι χειρισμοί Τσίπρα στο λαθροπροσφυγικό και τα παρα­κάλια του Έλληνα πρωθυπουργού στον «φίλο του Αχμέτ» μας φέρνουν στο μυαλό την επίσης άθλια δικαιολογία του Πάγκα­λου τη νύχτα των Ιμίων.

-Τότε σε ένα ρεσιτάλ υποταγής ο Πάγκαλος ζήτησε από τους Έλληνες καταδρομείς να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τη βραχονησίδα για να μην μας κάνουν «ντα ντα» οι Τούρκοι. Κι όταν οι Έλληνες στρατιωτικοί του είπαν ότι αυτό δεν γίνεται και θα είναι ντροπή να μάθει ο ελληνικό λαός κάτι τέτοιο ο ανεκδιήγητος Θόδωρας είπε το αμίμητο: «Θα πούμε ότι ο αέρας πήρε την ελληνική σημαία και τη χάσαμε».

Εν τω μεταξύ σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε την Κυριακή (μια εβδομάδα νωρίτερα από την Κυριακή τις Ορθοδοξίας) το μνη­μόσυνο στη μνήμη του ήρωα, υποπλοιάρ­χου Κωνσταντίνου Πανανά, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Άρια Ναυ­πλίου. Η σύζυγός του, Μαριάννα Ζαφείρη, πριν από λίγες μέρες έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους... τον οποίο δεν πρόλαβε να γνωρίσει ο αξιωματικός του ΠΝ.

«Η Κίναρος είναι τουρκική»

Την ίδια ώρα οι Τουρκαλάδες αποκαλύ­πτουν τα σχέδια τους για αρπαγή της Νήσου Κινάρου από την Τουρκία την οποία ονομάζουν «Ardiccik Ada» και ουσιαστικά λένε ότι ότι πετάει εκεί το ρίχνουμε γιατί οι Έλληνες είναι εισβολείς! Η τουρκική εφημερίδα-φερέφωνο της Άγκυρας, Sozcu, ανα­φέρει πως μετά την συμφωνία Α. Νταβούτογλου-Ε.Ε-Α. Τσίπρα για παροχή βίζας ως αντάλλαγμα άσυλο στους πρόσφυγες, οι Τούρκοι θα διεισδύουν ανενόχλητοι στην χώρα μας, και θα την καταστήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα «επαρχία» της «νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

Μετά τον «τσαμπουκά» που πούλησε η Τουρκία με την ΝΟΤΑΜ στην Κίναρο, την παρενόχληση μισθωμένου από την Ελλάδα και Κύπρο ιταλικού πλοίου προς πόντιση καλωδίων στην Κάρπαθο, αμφισβητείται ξανά η ελληνικότητα από ... 16 έως ... 130 ελληνικά νησιά. Συγκεκριμένα οι Τούρκοι κάνουν λόγο για κατάληψη «των Οινουσών, των βραχονησίδων Καλόγεροι, των Θύμαινων, των Φούρνων, των Αρκιών, του Αγαθονησίου, του Φαρμακονησίου, που βρίσκονται στα τουρκικά χωρικά ύδατα, των νησιών Καλόλιμνος, Ψέριμος, Λέβιθα και Σύρνα και άλλων 5 νησιών που βρίσκο­νται γύρω από την Κρήτη»!.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-15/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger