Αρχική » , , » Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Σύμφωνα με καταγγελία στρατιωτών που υπηρετούν σε μονάδα του Πολυκάστρου, διατάχθηκαν να παραδώσουν τα κρεβάτια τους, ώστε αυτά να μεταφερ­θούν σε κέντρο φιλοξενίας απρόσκλητων.

Έτσι, α στρατιώτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν 12 από τα 35 κρεβάτια του Λόχου τους, ώστε να μπο­ρούν να ξαπλώνουν σε αυτά οι δήθεν κατατρεγμέ­νοι και ταλαίπωροι. Στους στρατιώτες παραδόθηκαν sleeping bag, με τα οποία κοιμούνται στο τσιμεντένιο πάτωμα!

Σε μια άλλη περίπτωση, Υπαξιωματικός που υπηρετεί σε μονάδα της Ασσήρου Θεσσαλονίκης, που έχει αναλάβει την σίτιση των απρόσκλητων, κατήγγειλε ότι οι λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στα Διαβατά, πετάνε το φαγητό τους στα σκουπίδια, προτιμώντας τις παντσέτες και τα σουτζουκάκια από τις καντίνες που έχουν κατασκηνώσει περιμετρικά του χώρου. Σύμφωνα με τον εν λόγω Υπαξιωματικό, οι λαθρο­μετανάστες πολλές φορές επιδεικνύουν προκλητικότατη και εριστική συμπεριφορά, φτύνοντας και βρίζοντας τους φαντάρους, που αναγκάζονται να εκτελούν χρέη φλιππινέζας.

Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά στα κέντρα φιλοξενίας των απρόσκλητων. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, από υπερασπιστές της εδαφικής ακεραι­ότητας της χώρας, μετατράπηκαν σε καμαριέρες, σερβιτόροι και αχθοφόροι.

Η ευθύνη για τον εξευτελισμό του στρατού, βαραίνει αποκλειστικά τον κατ' όνομα Υπουργό Εθνικής Άμυ­νας, α κόκκινες γραμμές του οποίου μεταμορφώθη­καν σε κόκκινες ζαρτιέρες και ροζ στρινγκάκια, κερ­δίζοντας επάξια τον τίτλο του παγκόσμιου περίγελου. Ας απολαύσει ο βουλιμικός υπουργός για λίγο ακόμη την καρέκλα του. Πολύ σύντομα, το πρόσωπο του θα κοσμεί το μνημείο των προδοτών, δίπλα στους Πηλιογούσηδες και τους Εφιάλτες.

Θ.Χ.
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-23/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger