Αρχική » , , , , » Οι Τούρκοι κάνουν μεγάλο πάρτι με τον Αλέξη ...

Οι Τούρκοι κάνουν μεγάλο πάρτι με τον Αλέξη ...


Προκειμένου να μείνει στην εξουσία, ο Αλέξης έχει μεταβληθεί σε ένα «κλοτσοσκούφι» των μεγάλων δυνάμεων, που του επιβάλλουν να «δολοφονήσει» τον λαό του με το τρίτο μνημόνιο και να ακρωτηριάσει τη χώρα του με αλλεπάλληλες εθνικές υποχωρήσεις...

Το γεράκι της διεθνούς διπλωματίας, ο πολύπειρος και παμπόνηρος Αχμέτ Νταβούτογλου, έκανε... πάρτι στη Σμύρνη με τον άπειρο και ιδιαίτερα φοβισμένο -για το πολιτικό μέλλον του-Έλληνα πρωθυπουργό. Αξιοποιώντας την πυκνή ομίχλη του προσφυγικού προβλήματος, η τουρκική δι­πλωματία, έχοντας απέναντι της έναν πολιτικά «λιλιπούτειο» Αλέξη Τσίπρα, βάζει πάνω στο τραπέζι όχι μόνο τις απαιτήσεις για τα δισεκατομμύρια των Ευρωπαίων και την προώθηση της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας στην Ευρώπη, αλλά και, κυρίως, το Αιγαίο και το Κυπριακό.

Με την πλήρη συνεργασία της Μέρκελ, που επηρεάζει και χειραγωγεί ως μαριονέτα τον Τσίπρα, οι Τούρκοι άνοιξαν τα θέματα των διεκδικούμενων περιοχών του Αιγαίου και προ­ετοιμάζουν την πλέον φιλοτουρκική λύση για το Κυπριακό. Έπεται, φυσι­κά, σε σύντομο χρόνο, το θέμα της «αυτονόμησης» των μουσουλμάνων της Θράκης. Ήταν στην κυριολεξία θρασύτατος και προκλητικός ο «φί­λος Αχμέτ», όπως τον προσφώνησε ο Αλέξης, απαντώντας σε σχετικό ερώ­τημα δημοσιογράφου και λέγοντας ότι «οι παραβιάσεις της τουρκικής αε­ροπορίας γίνονται σε αμφισβητούμε­νες περιοχές»! Δηλαδή, ο Τούρκος πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι ήδη έχει θέσει στην ελληνική πλευρά -και συγκεκριμένα στον κ. Τσίπρα- την επίσημη αμφισβήτηση της Άγκυρας για το μισό Αιγαίο, αν λάβουμε υπ' όψιν μας ότι τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίζονται πολύ συχνά πίσω από τη γραμμή της Δώδεκανήσου και αρ­κετές φορές κάπου στη μέση του Αρ­χιπελάγους!

Επίσης, ο Αχμέτ ανέφερε περισσότε­ρες από μία φορές ότι οι δύο πλευρές κουβεντιάζουν για τα θέματα του Αι­γαίου και του Κυπριακού, χωρίς να μας πει τι ακριβώς έχουν βάλει πάνω στο τραπέζι για τα νησιά. Μάλιστα, επαίνεσε τον Αλέξη μας για την «αποφασιστικότητά» του να συζητήσει για τη λύση των διαφορών μεταξύ των δύο χωρών! Βέβαια, ο Τούρκος πρω­θυπουργός μάς έκανε να καταλάβου­με γιατί ο κ. Φίλης δεν μιλά για Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά για... εθνοκάθαρση! Ο «φίλος Αχμέτ» μάς προετοίμασε για αυτό που πρόκειται να επακολουθήσει. «Θα συνεργα­στούμε», είπε, «σε εκπαιδευτικά θέ­ματα, για να ξαναγράψουμε μαζί την ιστορία μας στα σχολικά βιβλία»!

Αναρωτιέμαι αν πραγματικά ο Αλέ­ξης Τσίπρας έχει συναίσθηση των εθνικών κινδύνων και των χειρισμών που τον υποχρεώνουν να κάνει κυρίως οι Γερμανοί, οι φίλοι του στο Βερολίνο και η «προστάτιδά» του, Άνγκελα Μέρκελ. Προκειμένου να μείνει στην εξουσία, έχει μεταβληθεί σε ένα «κλωτσοσκούφι» των μεγά­λων δυνάμεων, που του επιβάλλουν να «δολοφονήσει» τον λαό του με το τρίτο μνημόνιο και να ακρωτηριάσει τη χώρα του με αλλεπάλληλες εθνι­κές υποχωρήσεις.

Μέσα σε ένα 48ωρο αποδείχθηκε κραυγαλέα ότι τον «δουλεύουν ψιλό γαζί» όλοι οι συνομιλητές του και, μό­λις κλείσουν τα μικρόφωνα, γελάνε πίσω από την πλάτη του, αποκαλύ­πτοντας ότι αυτά τα οποία λένε είναι προσχεδιασμένα, τα ξεστομίζουν επί­τηδες και αφορούν μόνο στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης -κυρίως της ελληνικής. Πάρτε παράδειγμα όσα βγήκαν στον αέρα από τον αν­θέλληνα Ολλανδό Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος είπε ότι «μετά τις με­ταρρυθμίσεις του Ασφαλιστικού, του Φορολογικού και των κόκκινων δα­νείων μπορεί να συζητήσουμε το θέ­μα του χρέους». Ένα λεπτό αργότερα και πιστεύοντας ότι έχουν κλείσει τα μικρόφωνα, ο Μοσκοβισί τού είπε: «Τώρα μόλις πυροδότησες ένα ατε­λείωτο ντιμπέιτ». Ο Γερούν, χαμογε­λώντας, πάντα με ανοικτά μικρόφω­να, απάντησε: «Επίτηδες το έκανα!». Αν καταλάβατε καλά, μίλησαν για πι­θανή κουβέντα περί χρέους, προκειμένου να πιέζουν οι τροϊκανοί, προσφέροντας φρούδες ελπίδες!

Το θέμα είναι τι κάνει ο Αλέξης μας, που υποστηρίζει ότι αγωνίζεται σαν Διγενής στα «Μαρμαρένια Αλώνια» των Βρυξελλών. Δυστυχώς, ατυχήσαμε! Μας έχει κάτσει, σε μια τραγική συγκυρία για την Ελλάδα, ένας πρωθυπουργός που είναι και άπειρος, ατάλαντος και βούλιμος για εξουσία. Ο χειρότερος συνδυασμός...

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΉΣ)-09/03/2014]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger