Αρχική » , , » Η... γελοιοποίηση του Λεβέντη!

Η... γελοιοποίηση του Λεβέντη!


Η απίστευτη εμμονή του με την οικουμενική και κωλοτούμπα για τους βουλευτές του, που (τελικά) δεν θα τους αντικαταστήσει.

Στην περίοδο των καρναβαλιών που διανύουμε ο Βασίλης Λεβέντης κλέβει τις εντυπώσεις με τις δημόσιες εμφανίσεις του, πετώντας τη μάσκα του «σοβαρού» πολιτικού, που με επιτυχία είχε φορέσει προεκλογικά. Απαλλαγμένος από το άγχος, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, όπως φαίνεται, διανύει φάση μεγαλείου. Δεν εξηγείται αλλιώς η βεβαιότητα που εξέφρασε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star ότι η Ενωση Κεντρώων θα φτάσει στο 15%- 20%. Σε αυτή τη συνέντευξη είπε και άλλα περίεργα, χωρίς φυσικά να παραλείψει να εμφανιστεί υπέρμαχος της οικουμενικής κυβέρνησης, που του έχει γίνει εμμονή. Κυρίως, όμως, αποκάλυψε ότι είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος των ξένων δυνάμεων και κυρίως των Γερμανών, αφού μέσα στην αφέλειά του ομολόγησε ότι πήγε στη γερμανική πρεσβεία για... οδηγίες!

Νύχτα Δευτέρας, την ώρα που εξελισσόταν η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο κ. Λεβέντης επέλεξε να ταχθεί υπέρ του κλεισίματος των συνόρων, εκφράζοντας την άποψη ότι η Ελλάδα πρέπει να ταυτιστεί πλήρως με την Ε.Ε. και να κάνει ό,τι της πουν οι ξένοι! «Μα τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα μόνη της;» διερωτήθηκε ανοήτως. «Αν πάει σε σύγκρουση η Ελλάδα, τελείωσε» πρόσθεσε και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «τα περιμένει όλα από τη Μέρκελ».

Εριξε, μάλιστα, όλη την ευθύνη στην ελληνική πλευρά, λέγοντας: «Η Ελλάδα μέχρι πριν από έναν μήνα δεν είχε κάνει τίποτα, ούτε ένα hot spot» και εξαπέλυσε επίθεση προς όλους, «καρφώνοντάς» τους. « Η Γεννηματά έπαιζε με το κινητό της και πήρε εντολή απέξω να αλλάξει στάση» είπε ο Β. Λεβέντης, που στο τέλος έκανε και την πιο μεγάλη κωλοτούμπα. Ενώ είχε υποσχεθεί να αλλάξει τους βουλευτές του μετά την παρέλευση έξι μηνών, στη συνέντευξη είπε ότι το... ξανασκέφτηκε και δεν θα το κάνει τελικά! Κανονικός Μαυρογυαλούρος, έτοιμος για τις Απόκριες!

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-09/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger