Αρχική » , , » ΠΑΓΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ;

ΠΑΓΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ;


«Ο Τσίπρας χαμογελάει συνέχεια σαν να του καθαρίζουν αυγά και σαν να παίρνει χάπια».

« Ο Τσίπρας χαμογελάει συνέχεια σαν να του καθαρίζουν αυγά και σαν να παίρνει χάπια, όποιες και αν είναι οι δυσκολίες που αντιμε­τωπίζει» σημειώνει σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. 0 καυστικός Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρεται σε κείμενό του στην ... ωριμότη­τα του Αλέξη Τσίπρα, στα κόκκινα τριαντάφυλλα που μοίρασε στην Τουρκία, ενώ μιλά για «φεστιβάλ σφαλιάρας».

Μεταξύ άλλων γράφει: «[...]Μπροστά στην αποτυχία της προώθησης γενικότερων αλλαγών προς την κατεύθυνση της δημιουρ­γίας μιας κοινωνίας φιλικής προς τον άνθρωπο, οι «προοδευτικοί» γονείς εφάρμοσαν με μανία τις ιδεοληψίες τους πάνω στα ανυπε­ράσπιστα παιδιά τους, που δεν μπο­ρούσαν αλλά και δεν ήθελαν, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, να αντισταθούν. Έτσι, δημιουργήθηκαν οι σημερινοί σαραντάρηδες, που μας κυβερνούν. Θρασείς και ημιμα­θείς θεωρούν ότι υπάρχει έγκλημα χωρίς τιμωρία, αρκεί να έχεις σω­στά επιλέξει το θύμα και να το έχεις έγκαιρα στηλιτεύσει για μια σειρά από επάρατες ιδεολογικές νόσους και αμαρτίες.

Το θέαμα του περιφερόμενου ανά την Ευρώπη και ευρύτερα Πρωθυπουργού μας είναι χαρακτηριστικό. Ο κ. Τσίπρας καταρχήν είναι μονίμως χαρούμενος, όποιες και αν εί­ναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει, χάσκει σαν να του καθαρίζουν αυγά. Ένα μέρος αυτής της αμεριμνησίας έχει σχέση με την άγνοια ή την εσφαλμένη εκτίμηση των κινδύνων και των ταλαιπωριών που θα αντι­μετωπίσει. Ένα άλλο μέρος, όμως, οφείλεται στη βαθιά ριζωμένη πε­ποίθηση ότι υπάρχει αποκλειστικά ένα μέλλον, που με ελαφρές κινή­σεις επικοινωνιακής δεξιοτεχνίας δεν μπορεί παρά να γίνει καλύτερο. [...] Εδώ και λίγο καιρό οι σφαλιά­ρες πέφτουν πια βροχή. Σιγά, σιγά αποθρασύνονται και άλλοι παίκτες από τους συνηθισμένους Σόιμπλε και Μέρκελ. Αρχίζει πια να ξεφτιλί­ζει την Ελλάδα κατά σύστημα και ο Πρόεδρος της Τσεχίας ή ένας Ούγ­γρος και άλλοι τέτοιοι ήσσονος ση­μασίας παίκτες.

Κορύφωση του «φεστιβάλ της σφαλιάρας» ήταν η επίσκεψη Τσί­πρα στη Σμύρνη. [...] Εμοίρασαν οι Πρωθυπουργοί κόκκινα τριαντά­φυλλα στις παριστάμενες δημοσιο­γράφους επειδή λέει ήταν π ημέρα της γυναίκας. Εικοσιτέσσερις ώρες αφού manumilitari κατελήφθησαν δύο εφημερίδες, απ’ τις πιο σημα­ντικές, ξυλοκοπήθηκε αγρίως το προσωπικό τους και οδηγήθηκε με χειροπέδες στη φυλακή [...] Για να μη μείνει χωρίς συνέπειες μια τέτοια συγκινητική στιγμή, αποφασίστηκε ότι πέραν των άλλων θα συνεργά­ζονται στενά και οι κρατικοί φορείς ενημέρωσης και επικοινωνίας των δύο χωρών! Ο μόνος που δεν παίρ­νει χαμπάρι με τίποτα είναι ο Πρω­θυπουργός μας. Σαν να έχει πάρει χάπια χασκογελάει από το πρωί μέ­χρι το βράδυ και δε μένει παρά να του ευχηθούμε: «Περαστικά Αλέξη».

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-18/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger