Αρχική » , , , » Κυβέρνηση καρνάβαλος

Κυβέρνηση καρνάβαλος

Απόκριες! Ναι σε όλα!
Πιστεύουμε ακράδαντα πως αν αντί για τρεις εβδομάδες απόκριες είχαμε στην Ελλάδα τρεις εβδομάδες σοβαρής πολιτικής τα πράγματα στην χώρα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Και φυσικά προς το καλύτερο... 
Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Φαίνεται όμως πως αντίθετα εδώ έχουμε όλο τον χρόνο απόκριες, με τους κλόουν, τις κολομπίνες, και τους μασκαράδες κάθε είδους να έχουν κάνει κατάλη­ψη στην πολιτική σκηνή, οπότε οι πραγματικές από­κριες φαίνονται γι αυτούς μία εντελώς φυσιολογική περίοδος, και εξακολουθούν την αποκριάτικη-σοβαρή πολιτική τους.

0 "Ναπολέων" στο ύφος και στο μυαλό υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος ενός κόμματος-ορντινάτζα πια του ΤΣΙΡΙΖΑ, πριν δύο-τρεις εβδομάδες (κανονικές για όλους τους άλλους, απόκριες για τον ίδιο) είχε υπογράψει στις Βρυξέλλες την -ουσιαστικά- παράδοση του Αιγαίου στην συνεποπτεία του ΝΑΤΟ, με το αιτιολογικό ότι αυτό θα ελέγξει και θα προστατέψει την Ελλάδα από τις "μεταναστευτικές ροές".

(Τί άσχημη, μέσα στην ουδετερότητά της, λέξη "ροές", για να περιγράψει κανείς την τραγωδία ενός ολόκλη­ρου λαού που είχε την ατυχία να "κάθεται" πάνω στα πετρέλαια που εποφθαλμιά ο Δυτικός "πολιτισμός", και που αφού ο δικός τους ηγέτης αρνήθηκε να τα παραδώσει, τους κήρυξαν πόλεμο, στέλνοντας εναντίον τους ό,τι πιο βάρβαρο υπάρχει στην ανθρώπινη φύση: την θρησκευτική μισαλλοδοξία και τον θρησκευτικό φανατι­σμό).

Παρ' όλη όμως την "προστασία" του ΝΑΤΟ, μόνον προ­χθές έφθασαν στα ακριτικά νησιά μας πάνω από 2500 καινούργιοι πρόσφυγες.

Και κάθε μέρα εξακολουθούν να καταφθάνουν χιλιάδες άλλοι. Αυτό κύριε υπουργέ δεν λέγεται προστασία. Λέγεται νταβατζηλίκι.

Νταβατζήδες μας έφερες αποκριάτικε υπουργέ, όχι για να μας προστατέψουν, παρά για να γκριζάρουν το Αιγαίο και για να είναι έτοιμοι, κοντά, επί τόπου, να επέμβουν αν θεωρήσουν πως το αντίπαλο δέος του Δυτικού-αρπαχτικού πολιτισμού, η Ρωσία, κάνει κάτι που θα θίξει καίρια τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών και των τοκογλύφων που λυμαίνονται μέσω των εξαγορασμένων πολιτι­κών, τις τύχες αυτού του πλανήτη.

Σ΄αυτό το παιχνίδι πήγες κι έμπλεξες κι εσύ μασκα­ρά υπουργέ, ένα παιχνίδι που υπερβαίνει βέβαια τις δικές σου δυνάμεις, πολιτικές και νοητικές. Το μόνο που μένει να αποδειχτεί είναι αν το έκανες έτσι, από αγνή βλακεία, "για την ψυχή της μάνας σου" που λέει η λαϊκή ρήση... Ή αν έβαλες κάτι στην "από μέσα", στην καβάτζα που λέει ο λαός, κάτι που μπορεί να μεταφράζεται ως παραμονή σου στην εξουσία, για όσο τουλάχι­στον καιρό τους κάνεις τα χατίρια και είσαι πειθήνι­ος μασκαράς τους. Το κακό είναι πως ενώ σε λίγες μέρες οι απόκριες του λαού τελειώνουν, εσείς, οι αιώνιοι κλόουν και μασκαρά­δες αυτού του τόπου θα μας μείνετε αμανάτι, να διαφε­ντεύετε και να καταστρέφετε αυτόν τον τόπο. Ως πότε όμως; Ως πότε;...  
«Ουδέν Σχόλιον»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger