Αρχική » , , , , , » Νέο δεξιό κόμμα «στα δεξιά» της ΝΔ

Νέο δεξιό κόμμα «στα δεξιά» της ΝΔ


Συναγερμός έχει χτυπήσει στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει υπόψη του σχέδια και σενάρια για δημιουργία νέου κόμματος «στα δεξιά» της Συγγρού και γνωρίζει ότι υπάρχουν ήδη σε εξέλιξη διεργασίες και παρασκηνιακές επαφές. Μάλιστα, στις σχετικές διεργασίες πρωταγωνιστεί ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος ενώ ρόλο έχουν ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Φραγκούλης Φράγκος αλλά και ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος. 

Συν τοις άλλοις, προς την ίδια κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο Φαήλος Κρανιδιώτης μετά την διαγραφή του από τη ΝΔ, αφού προχθές επισήμανε ότι «ποτέ δεν υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη για ένα αληθινά συντηρητικό κόμμα, μια εθνική φιλε­λεύθερη Δεξιά, που θα μπορεί να εκφράσει όχι μόνο τον αληθινό κόσμο των εθνικών αστικών αξιών, αλλά και τις στρατιές των προλεταριοποιημένων πολιτών». Το πιάσαμε το υπονοούμενο...

(ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-20/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger