Αρχική » , , » Προκλητικά έξοδα από τον Πάνο Καμμένο

Προκλητικά έξοδα από τον Πάνο Καμμένο


Μια ασυνήθιστη ενέργεια γίνεται για πρώτη φορά από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο καθαρά για εντυπωσιακούς λόγους. 

Τη στιγμή που οι Ένοπλες Δυνάμεις βιώνουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ταξιδεύει για τις ΗΠΑ και μαζί με αυτούς ταξιδεύουν και συνολικά 19 μουσικοί της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και 10 επιπλέον άτομα. Πρόκειται για δαπάνη τη στιγμή που και το κάθε ευρώ μετράει αναφορικά με τον σκοπό που δαπανάται. Τι εξυπηρετεί λοιπόν η αποστολή 29 μουσικών; Τι όφελος θα υπάρξει; Πόσο αναγκαία είναι;

Δεν είναι ζήτημα λαϊκισμού ή στείρας αντιπαράθεσης. Απλά, προκύπτουν εύλογα ερωτήματα αναφορικά με την αναγκαιότητα της αποστολής 19 μουσικών στις ΗΠΑ. Και επειδή πρέπει να κοιτάμε πάντα το κόστος και το όφελος καλό θα είναι να διευκρινίσει ο αρμόδιος υπουργός γιατί χρειάζεται να μεταβούν 19 μουσικοί στις ΗΠΑ. Διότι, το κόστος ναι μεν μπορεί να μην είναι της τάξης των δεκάδων εκατομμυρίων αλλά σίγουρα είναι ένα έξοδο και μάλλον εντελώς άσκοπο και ολίγον προκλητικό εν έτει 2016...

Οι λόγος της επίσκεψης του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ είναι η διεξαγωγή ομιλίας του, στον πανεπιστήμιο του Λέξιγκτον καθώς και η επίσκεψη σε διοίκηση του ΝΑΤΟ στη Φλώριντα.

defencenews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger