Αρχική » , , , , , » «Ψόφησε στην πείνα το πλήρωμα του Πιπίνος στην άσκηση του ΝΑΤΟ στην Σικελία»

«Ψόφησε στην πείνα το πλήρωμα του Πιπίνος στην άσκηση του ΝΑΤΟ στην Σικελία»


Πλήρωναν ρεφενέ οι ναύτες για να τρώνε!
Το φιλέτο στους λαθραίους και τα... κόκκαλα στα στρατευμένα Ελληνόπουλα. 

Απίστευτες καταγγελίες, από τις οικογένειες στρατιωτών που αποτέλεσαν το πλήρωμα του υποβρυχίου «Πιπίνος», φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Σύμφωνα με καταγγελίες, το πλήρωμα του «Πιπίνος», το οποίο συμμετείχε σε μια από τις μεγα­λύτερες ασκήσεις πολέμου κατά υποβρυχίων που διοργανώθηκε από το ΝΑΤΟ, «αναγκαζόταν να βάλει χρήματα από την τσέπη του προκειμένου οι ναύτες να αγο­ράζουν κρέας και άλλα τρόφιμα, αφού ο Καμμένος είχε φροντίσει η τροφή τους να είναι μόνο φα­σόλια και φακές». Η καταγγελία σοκάρει, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι ο Υπουρ­γός Άμυνας, Πάνος Καμμένος φροντίζει ιδιαιτέρως για την καλή διαμονή και διατροφή των λαθρομεταναστών στα διάφορα hotspots, αναγκάζοντας μάλι­στα φαντάρους (έχουν υπάρξει σχετικές καταγγελίες) να σκάβουν όλη μέρα, να μαγειρεύουν και να σφουγγαρίζουν, μετατρέποντάς τους σε «Φιλιππινέζες» των μου­σουλμάνων!

Ο καταγγέλλων τονίζει: «Το πλή­ρωμα του υποβρυχίου έβγαινε σε κάθε λιμάνι προκειμένου να ψω­νίζει τα απαραίτητα για την σωστή διατροφή τους. Έτσι προσέχει ο κ. Καμμένος τις Ένοπλες Δυνά­μεις τις χώρας μας; Τα παλικάρια που πήγαν σε σοβαρή πολεμική άσκηση, πλήρωναν ρεφενέ για να τρώνε καθημερινά. Η λέξη αίσχος, είναι πολύ λίγη μπροστά στην πραγματικότητα που έζησαν».

Τους έστειλαν στον «πόλεμο» χωρίς τροφή

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Μεσόγειο, όπου λιμάνια και αεροπορικές βάσεις στο νησί της Ιταλίας φιλοξένησαν πλοία, υποβρύχια και αεροπλάνα. Υποβρύχια από τη Γαλλία, την Ελ­λάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, υπό τον έλεγχο της Διοίκησης Υποβρυχίων του ΝΑΤΟ (COMSUBNATO), ενώ εντάχθηκα και 4 πλοία επιφανείας από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Για την υποστήριξη της προσομοι­ωμένων σε περιβάλλον πολλα­πλών απειλών, 9 Maritime Patrol αεροσκαφών και ελικοπτέρων από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνω­μένες Πολιτείες λειτούργησε από Sigonella Αεροπορική Βάση υπό τον έλεγχο του προσωπικού από το Command Ναυτικής Αεροπο­ρίας του ΝΑΤΟ. Ο σκοπός αυτής της άσκησης ήταν να παρέχει σε όλους τους συμμετέχοντες με πολύπλοκη και προκλητική εκπαίδευση πολέμου για την ενίσχυση της δια λειτουργικότητας και την επάρκεια τους σε ανθυποβρυχιακό πόλεμο και εναντίον πλοίων επιφανείας σε δεξιότητες, λαμβάνοντας δεόντως υπόψιν και την ασφάλεια του προσωπικού. Να σημειωθεί ότι η Τουρκία εκτός του Υ/Β συμμετείχε και με Αερο­σκάφος Ναυτικής Συνεργασίας CN-235!

Στέλνει αντιτορπιλικό στην Αν. Μεσόγειο η Ρωσία απαντώντας στις Τουρκικές προκλήσεις

Μετά το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Admiral Kusnetsov" και το Α.Τ "Smetlivy" κατευ­θύνεται προς την Συρία, ενώ η Ρωσία καταγγέλλει τουρκική προβοκάτσια καθώς οι τρομοκράτες της Al-Nusra σφυροκοπούν το έδαφος της Τουρκίας για να προκαλέ­σουν ανταλλαγή πυρών από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και να βρουν δικαιολο­γία για εισβολή στην Συρία. Ο στρατηγός Kuralenko από τη βάση Hmeymim ανέ­φερε ότι: «Στις 6 Μαρτίου 2016, η Jabhat Αl-Nusra επανειλημμένα έριξε ρουκέτες σε τουρκικό έδαφος κοντά στο χωριό Metishli. Σκοπός των τρομοκρατών είναι να προκαλέσουν απάντηση από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και οι μονάδες τους να εμπλακούν στην Συρία γεγονός που θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην κατάρρευση της ειρηνευτικής διαδικασίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι τρομοκράτες προ­ετοιμάζουν επίθεση στην πόλη Qamishlϊ, που κατοικείται κυρίως από Κούρδους της Συρίας».

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται τη στιγμή που ο Ρ.Τ.Ερντογάν δεν φαίνεται να εγκαταλεί­πει τα σχέδια του για εισβολή στην Συρία καθώς πρότεινε να δημιουργηθεί πόλη στην Β. Συρία για τους πρόσφυγες. Ταυτό­χρονα το αντιτορπιλικό "Smetlivy" θα κατευθυνθεί προς την Συρία ως μόνιμο μέλος της Ρωσικής Ναυτικής Δύναμης της Αν. Μεσογείου. Αυτό ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας,

Vyacheslav Trukhachev. Το "Smetlivy" είναι ένα από τα 25 αντιτορπιλικά της κλάσης «Kashin».Έχει πλήρες εκτόπισμα 4.390 τόνων, μήκος 144 μέτρων, ακτίνα δράσης 3.500 μίλια και αναπτύσσει μέγι­στη ταχύτητα 38 κόμβων

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-08/03/2016)

1 σχόλια:

  1. Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τον Καμμένο σας λέω ότι αυτός που έκανε αυτήν την καταγγελία είναι παραμυθάς για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. Ανέκαθεν στα υποβρύχια το φαγητό τους το πλήρωνε το ίδιο το πλήρωμα από την τσέπη τους. Πρίν την έναρξη του ταξιδιού οριζόταν ένας του πληρωματος ως συσσιτιάρχης που μαζευε τα χρήματα, έκανε τις απαραίτητες προμήθειες και έκανε και το προγραμμα για τον μάγειρα. Δεν ξέρω που αποσκοπεί το άρθρο αλλά ο αρθρογραφος δεν ξερει τι του γίνεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger