Αρχική » , , , , » Όταν το θύμα παρακαλά τον θύτη

Όταν το θύμα παρακαλά τον θύτη


«Δεν μπορώ όταν περνούν 1.500 πρόσφυγες την ημέρα να κάνουμε διακυβερνητική συνεργασία. Πρέπει να μειωθούν οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία».

Δεν έχει όριο η ξεφτίλα του ελλαδικού προτεκτοράτου και της ανθελληνικής κυβερνήσεώς του. Θα περίμενε κανείς ότι οι συνθήκες γύρω από το λεγόμενο «προσφυγικό» θα είχαν προκαλέσει την οργή των ευρωπαίων, αλλά ιδιαιτέρως των ελλαδιτών κυβερνώντων, αφού πρόκειται για τα απόνερα της πολεμικής πρακτικής της Τουρκίας ενάντια στην Ελλάδα.

Όμως, τόσο οι «ευρωπαίοι» όσο και οι ελλαδίτες χαϊδεύ­ουν την Τουρκία, προτείνοντας συνεχώς νέες παροχές προς αυτή, προκειμένου να μειώσει την δράση των παρακρατικών κυκλωμάτων των δουλεμπόρων. Τελευταίο περιστατικό στην πραγματικά μακριά λίστα των περιστατικών που δείχνουν την πειθήνια στάση των κυθερνώντων έναντι της Τουρκίας η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός με τον τούρκο ομόλογό του.

Όπως, λοιπόν, διαρρέει το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου στα μέσα, ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, στην οποία ο Τσίπρας είπε το εξής εξωφρενικό: «Δεν μπορώ όταν περνούν 1.500 πρόσφυγες την ημέρα να κάνουμε διακυβερνητική συνεργασία. Πρέπει να μειωθούν οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία».

Βασικά, Αλέξη, δεν περνάνε μόνο 1.500 τη μέρα, αλλά του­λάχιστον οι τριπλάσιοι. Δεύτερον, ο συνομιλητής τον οποίο παρακαλάς αφήνει τα κυκλώματα να δρουν στα τουρκικά παράλια μέρα μεσημέρι, ενώ τα αντίστοιχα κυκλώματα που πουλάνε σωσίβια επίσης δρουν ανεξέλεγκτα. Τρίτον, είναι προφανές ότι όσο ο τούρκος συνεχίζει και παίρνει ολοένα και μεγαλύτερα ανταλλάγματα για την «ανάσχεση των προσφυγικών ροών», τόσο θα αδιαφορεί για την μείωσή τους.

Στα παρακάλια του Τσίπρα, ο Νταβούτογλου απάντησε: «Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Η Τουρκία θα συμβάλει στο να πάει καλά η Σύνοδος. Μην ανησυχείς, θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γίνει το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας.»

Κοινώς, δούλεμα και πάλι δούλεμα, αφού έχει να κάνει με υποτακτικούς που ουδέποτε πρόκειται να υψώσουν τους τόνους, διεκδικώντας τα δίκαια του Ελληνισμού.

(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-09/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger