Αρχική » , , » Παράξενα «προσφυγικά» μέτρα σε Ελληνικά στρατόπεδα

Παράξενα «προσφυγικά» μέτρα σε Ελληνικά στρατόπεδα


Η «καταιγίδα» του «προσφυγικού» βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα και, σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται πως θα υπάρξει γιγά­ντωση της κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Ήδη, ένας άγνωστος αριθμός λαθρομεταναστών βρίσκεται στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή που πλείστα όσα προβλήματα ταλανίζουν τη χώρα.

Έτσι, σύμφωνα με το kostasxan.blogspot, παρατηρούνται φαινόμενα μείωσης των μερί­δων σίτισης σε εν λειτουργία στρατόπεδα τα οποία βρίσκονται στην πορεία μετακίνησης των λαθρομεταναστών - προσφύγων (από Αθήνα έως Ειδομένη). Συγκεκριμένα, το προσωπικό (μόνιμοι και έφεδροι) συγκεκριμένων στρατοπέ­δων, έχει διαπιστώσει πως οι μερίδες φαγητού έχουν μειωθεί αισθητά, την ίδια στιγμή που σε παρακείμενους χώρους «προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων» οι μερίδες φαγητού είναι πλου­σιοπάροχες...! 

Την ίδια στιγμή, ένα άλλο «φαινόμενο» παρουσιάζεται σε κάποια στρατόπεδα της Θράκης, όπου διοικητές μονάδων δίνουν αφειδώς άδειες σε έφεδρους στρατιώτες, μειώ­νοντας αισθητά το προς σίτιση προσωπικό των στρατοπέδων, παραγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των στρατοπέδων σε προσωπικό, ιδιαίτερα μάλιστα σ' αυτήν την ευαίσθητη περιοχή. Κάποιοι στρατιωτικοί αποφάσισαν μονομερώς να βοηθήσουν την πολιτική ηγεσία των Ενό­πλων Δυνάμεων, με την δημιουργία περισσευμάτων στα αποθέματα τροφής ή υπάρχει συγκε­κριμένη εντολή από το ΥΠΕΘΑ, η οποία έχει στρατηγικά διαμοιραστεί σε σειρά στρατοπέδων που έχουν επιφορτιστεί έμμεσα την τροφοδοσία των λαθρομεταναστών - προσφύγων; 

Σύμ­φωνα με το δημοσίευμα συνολικά 30.000 μετανάστες δύνανται να διαμείνουν στις υφιστάμε­νες δομές καταγραφής και φιλοξενίας προσφύγων που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις ενώ σύντομα θα παραδοθούν κέντρα φιλοξενίας σε έξι νομούς: Μαγνησίας, Λάρισας, Ιωαννίνων, Αττικής, Βοιωτίας και Δράμας.

Επίσης για την σίτισή του παρασκευάζονται με μέριμνα των 3 κλάδων των Ενόπλων Δυνάμε­ων περίπου 22.000 μερίδες φαγητού. Η κάθε μία περιλαμβάνει πρωινό - γεύμα - δείπνο. Σε όλα αυτά δεν αναφέρουμε και την φιλοξενία λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα ειδικού σκο­πού (π.χ. αποθήκες καυσίμων, οπλισμού και πυρομαχικών).

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-17/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger