Αρχική » , , » Γιατί ο ελληνικός στρατός μαγειρεύει;

Γιατί ο ελληνικός στρατός μαγειρεύει;

Κάτι δεν πάει καλά με τον Ελληνικό Στρατό. Δεν είναι δυνατόν η Κροατία να νομοθετεί για τη συνδρομή του Στρατού στη φύλαξη των συνόρων της από τους μετανάστες, ο Βούλγα­ρος Πρωθυπουργός να μας ξεφτιλίζει προσφερόμενος να στείλει άνδρες για την αντιμετώπιση των διακινητών, ο Επίτροπος Μετανάστευσης της Ευρω­παϊκής Επιτροπής πρώην υπουργός Άμυνας κ. Αβραμόπουλος να ανακοι­νώνει 100.000 μετανάστες μόνο για το Μάρτιο και ο Ελληνικός Στρατός να μαγειρεύει και να στήνει σκηνές.

Κανείς δεν αμφιβάλει για την αποτελεσματικότητα του Ελληνικού Στρατού που εκτός των άλλων μέσα σε λίγες μέρες έκανε αυτό που μήνες δεν μπορούσε ο γυναικολόγος και Υπουργός μίας ανύπαρκτης Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας, όμως ποιος είναι ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμε­ων μίας χώρας απέναντι στην απειλή που λέγεται λαθρομετανάστευση και σείει πλέον Κυβερνήσεις και Κράτη;

Είναι ορθή η αποκλειστική χρησιμοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων μας στην ενδοχώρα σε καταυλισμούς και πλατείες όταν άγνωστες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις υποδέχονται ανώνυμους εισερχόμενους στις ακτές των νησιών μας προστατεύο­ντας τους διακινητές; Ποια είναι η αιτία της ακατάπαυστης εισροής ανθρώπων στην Ελλάδα και πώς την αντιμετωπίζουν οι Ένο­πλες Δυνάμεις μας; Τι υπονοεί ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός και μέχρι πού μπορεί να φτάσει;

Η Ελλάδα επί χρόνια αρνήθηκε να βρεθεί στα πεδία των μαχών μη ακολουθώντας το παράδειγμα της γενιάς του ΄40 και θεωρώ­ντας πως κάποιοι άλλοι ανόητοι έπρεπε να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Να θρηνήσουν νέους. Όταν π απειλή έφθασε στο σπίτι της η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ την καλωσόρισε και μόλις αυτή άρχισε να πλήττει τα εθνικά μας συμφέροντα κινη­τοποίησε τον Ελληνικό Στρατό για να μαγειρεύει και να στήνει σκηνές. Υπό την απειλή του ορισμού διακομματικού υπέρ-Υπουργού μετανάστευσης στο πολιτικό Συμβούλιο Αρχηγών όρισε τον Αναπληρωτή Άμυνας κ. Βίτσα ως συντονιστή και κύριο υπεύθυνο προφανώς της αντιμε­τώπισης μίας ολοένα και επιδεινούμενης κατάστασης.

Τι θα γινόταν αν στις ελληνικές ακτές που προσέγγιζαν οι διακινητές με την πραμάτεια τους υπήρχε ο Ελληνικός Στρατός; Τι θα γινόταν αν το Πολεμικό μας Ναυτικό παρα­τασσόταν στα θαλάσσια σύνορά μας; Τι θα γινόταν αν η Πολεμική μας Αεροπορία έλεγ­χε εναέρια το Αιγαίο μας; Το πιθανότερο θα ήταν το εμπόριο ανθρώπων και όχι μόνο να επέστεφε κάπου αλλού. Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας θα λάμβανε τέλος. Η υγειονομική μας δυναμίτιδα θα απενεργοποιούταν. Σε κάθε περίπτωση τα λασπόνερα της Ειδομένης θα στέγνωναν.

Γιατί λοιπόν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας μα­γειρεύουν; Γιατί απλά κάποιοι διαλύουν την Ελλάδα ανενόχλητοι και τη διασύρουν διεθνώς απλώνοντας την πλεκτάνη τους; Στις πόσες χιλιάδες λαθρομεταναστών από το Αφγανιστάν θα επέμβει ο Ελληνικός Στρατός;

Ποιος θέλει εξάλλου ισχυρές και επιχειρη­σιακές Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις; Οι κ.κ. Αβραμόπουλος και Καμμένος που ομολο­γούσαν ότι είχαν στις Μονάδες του Έβρου με 30% επάνδρωση χωρίς ίχνος ντροπής, για να κρατάνε ανόητα τον πυρήνα της Ελλάδας ανενεργό για τα δικά τους ανταλ­λάγματα; Για μία καρέκλα ετοιμόρροπη; Λοιπόν κ.κ. πολιτικοί και Στρατηγοί σο­βαρευτείτε, αφήστε τις πάσης φύσεως κουτάλες, τιμείστε τον όρκο σας, πολιτικό ή θρησκευτικό αδιάφορο, τιμείστε τα γαλόνια σας και προστατεύστε αυτή τη χώρα όπως έκαναν κάποτε οι πρόγονοι μας, αλλιώς πα­ραιτηθείτε μέχρι να βρεθεί κάποιος ανόητος ευπατρίδης να δείξει στους διακινητές την ελληνική ψυχή και όχι μόνο.

Δεν θα γίνει η Frau Μέρκελ, που κάποτε κ. Τσίπρα την βρίζατε, ως γνήσιος υποκριτής και ψεύτης, ο Πρωθυπουργός μας, όπως δεν έγινε ποτέ ο Μουσολίνι... 

thedayafter.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger