Αρχική » , , , , » Οι ΣΥΡΙΖΑίοι που είπαν τα Σκόπια «Μακεδονία»...

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι που είπαν τα Σκόπια «Μακεδονία»...


Δεν είναι μόνο ο Μουζάλας που είπε τα Σκόπια «Μακεδονία». Και άλλοι ΣΥΡΙΖΑίοι είχαν κάνει... σαρδάμ! Πριν από μερικές ημέρες, ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «Pravda», αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία»! Η επίμαχη συνέντευξη δόθηκε στη δημο­σιογράφο Daniela Balazova για τη σλοβάκική «Pravda». Δημοσιεύθηκε στις 10 Φεβρουάριου 2016, με τίτλο: «Οι φράχτες δεν αποτελούν λύση». Επίσης, το 2012, στην εφημερίδα των Σκοπίων «Nova Makedonija», η Ιωάννα Γάϊτάνη είχε δηλώσει τα εξής: «Άτομα από τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε δηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησι­μοποιείτε εσείς: “Μακεδονία”».

(ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-17/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger