Αρχική » , , » Ο ΠΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ

Ο ΠΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ


ΟΠΟΙΑ άποψη κι αν έχει κανείς για τον Πάνο Καμμένο, οφείλει (ως καλοπροαίρετος) να του αναγνωρίσει ότι διαθέτει πολιτική όσφρηση και γρήγορα ανακλαστικά. Το απέδειξε όταv διαφοροποιήθηκε από τη μνημονιακή Ν.Δ. του Αντ. Σαμαρά, όταν ίδρυσε τους ΑΝ.ΕΛ. και όταν επέμεινε στη συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, μολονότι πολλοί προεξοφλούσαν το πολιτικό τέλος του. Σε μια ανάλογη καμπή βρίσκεται και τώρα.

Θα ήταν στρουθοκαμηλισμός και αφέλεια εκ μέρους του η παραγνώριση των πιέσεων προς τον κ. Τσίπρα να τον «αδειάσει» αλλά και της ίδιας της δυναμικής που διαμορφώνεται. Έκανε πρώτος λοιπόν την κίνηση και δεν αιφνιδιάστηκε. Αντιθέτως. αιφνιδία­σε. Δίχως μάλιστα να επαναλάβει τα λάθη των κ. Καρατζαφέρη και Κουβέλη, δείχνει να έχει αυτός το πάνω χέρι και να δίνει χρώμα στις εξελίξεις. Με ρίσκο ασφαλώς...

Ανδρέας Καψαμπέλης
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-17/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger