Αρχική » , , , , » Ο «καρκίνος» που απειλεί την Ελλάδα

Ο «καρκίνος» που απειλεί την Ελλάδα


Οι δύο πρωθυπουργοί που έφεραν στη χώρα τα Καλάσνικοφ. Από τον Εφιάλτη Σαμαρά στον ανθέλληνα Τσίπρα. 

Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης 

Από τις αρχές της δεκαετίας του 90, που ο τότε υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μετέπειτα πρωθυπουργός , άνοιξε τα δυτικά μας σύνορα ξεκίνησε το τεράστιο πρόβλημα με τη λαθρομετανάστευση και τη μετακίνηση πληθυσμών στη χώρα. 

Ο Αντώνης Σαμαράς , μια από τις πληγές του Φαραώ για τη μικρή αλλά περήφανη πατρίδα μας, ήταν ο πρώτος που πίστεψε στη πολιτική των ανοιχτών συνόρων που ενστερνίστηκε και ακολούθησε κατά γράμμα ο σημερινός πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του. 

Χωρίς σκέψη για το αύριο, χωρίς μεταναστευτικό σχέδιο και χωρίς σοβαρές υπηρεσίες ελέγχου, άνοιξαν τη πόρτα του μικρού αλλά νοικοκυρεμένου σπιτιού μας και έφεραν κάθε καρυδιάς καρύδι στη πατρίδα μας 

Το καλάσνικοφ στη ζωή του Έλληνα 

Το οργανωμένο ή το μεμονωμένο έγκλημα δυνάμωσε , οι απλές κλοπές μειώθηκαν και αντικαταστάθηκαν με ένοπλες ληστείες και άγριες δολοφονίες. Μπήκε το καλάσνικοφ στη ζωή του Έλληνα και οι απίστευτοι βασανισμοί και βιασμοί σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους, κυρίως μεγάλης ηλικίας και γυναίκες ,κάτι που αιφνιδίασε και έπιασε απροετοίμαστη ακόμα και την Ελληνική Αστυνομία . 

Από το 2004 τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο των ισχυρών , δηλαδή της μεταφοράς φθηνών εργατικών χεριών και της άλωσης και διάλυσης του πιο ανθεκτικού και σκληρού χριστιανικού μετώπου της Ευρώπης ,της μικρής Ελλάδας. Είχε προηγηθεί βέβαια λίγα χρόνια πριν, η διάλυση της μεγάλη Γιουγκοσλαβίας . Αξέχαστη θα μείνει η φράση του παντοδύναμου υπουργού του Καραμανλή τότε, του σημερινού ΠτΔ , για τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους που έμπαιναν σε μικρές ομάδες μέσω των νησιών μας και του ποταμού Έβρου: «Ευχαριστούμε τους μετανάστες που διάλεξαν τη πατρίδα μας για να δουλέψουν». 

Τα φθηνά εργατικά χέρια, οι δούλοι δηλαδή, είχαν πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας και, εδώ θα πρέπει να δούμε ποιός ή ποιοί ωφελήθηκαν από τις κινήσεις αυτές. 

Από το 2009 με τους πολέμους και τη διάλυση κρατών στη Β. Αφρική, στους οικονομικούς μετανάστες προστέθηκαν και οι πρόσφυγες. Το πρόβλημα πολλαπλασιάστηκε, οι μικρές ομάδες λαθρομεταναστών οικονομικών το πλείστον ,έγιναν λεφούσια και φτάσαμε σήμερα να έχουμε γίνει γέφυρα στην Τουρκία, που θέλοντας να ξεφορτωθεί το μεγάλο αυτό τσουνάμι ,το σπρώχνει προς τη πατρίδα μας και την Ευρώπη γενικότερα. 

Γίναμε Αφρική 

Ο καρκίνος όμως των τζιχαντιστών συνεχίζει να χτυπάει τη χώρα και καθημερινά, με τις καραβιές των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων, περνούν και δεκάδες ή εκατοντάδες φανατικοί μουσουλμάνοι που, χρεωμένοι με εγκλήματα και σφαγές πληθυσμών στις χώρες της Β. Αφρικής ριζώνουν στην πατρίδα μας και προετοιμάζονται για το επόμενο μέρος του σχεδίου τους. 

Η μικρή αλλά περήφανη Ελλάδα ,οικονομικά αδύναμη, με φτωχοποιημένους και εξασθενημένους από τη συνεχή και για χρόνια μνημονιακή λιτότητα πολίτες, βρίσκεται πλέον απομονωμένη και αποκλεισμένη από την υπόλοιπη Ευρώπη. 

Κατηγορεί μονίμως σαν ακροδεξιούς, δικτάτορες ,φασίστες τους ηγέτες των Ευρωπαϊκών κρατών και η απάντηση που παίρνει από όλους ,είναι η ίδια. Η κάθε χώρα είναι υποχρεωμένη και έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τα σύνορά της, η μόνιμη απάντηση όλων των Ευρωπαίων αλλά και των Αμερικανών. 

Το καρκίνωμα που ριζώνει στη πατρίδα μας αν δεν σταματήσει να εξαπλώνεται θα μας σκοτώσει όλους. Άμεσα μέτρα και μάλιστα σκληρά θα πρέπει να παρθούν. Ο καρκίνος απειλεί τους περήφανους Έλληνες και πρέπει η καταπολέμησή του να αρχίσει τώρα. 

Το ISIS εισέβαλε στην Ευρώπη και σφάζει αδιακρίτως 

Η εξάπλωση των φανατικών ισλαμιστών μουσουλμάνων του ISIS , ήταν τέτοια που τρόμαξε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι σφαγές στο όνομα του Αλλάχ, οι βίαιες διώξεις και τα ομαδικά εγκλήματα σε βάρος κυρίως των Χριστιανικών πληθυσμών, χτύπησε καμπανάκι στις ευρωπαϊκές χώρες που προσπάθησαν στην αρχή να διαχειριστούν ήπια και διπλωματικά τη κατάσταση με τη καταγραφή και τη επιλογή όσων έμπαιναν στις χώρες τους. 

Μετά τις εγκληματικές ενέργειες και τα τρομοκρατικά χτυπήματα των φανατικών μουσουλμάνων σε Ευρωπαϊκό έδαφος, η απόφαση πολλών ή μάλλον των περισσοτέρων κυβερνήσεων στη γηραιά ήπειρο ήταν, να κλείσουν τα σύνορα για τους πολλούς μετανάστες και να επιλέγουν ελάχιστους πρόσφυγες, από Συρία και Ιράκ με οικογένειες κυρίως, να έχουν προτεραιότητα. 

Η χώρα μας με τη δυστυχία να τη κυβερνά ένα μίγμα από ερασιτέχνες, απαίδευτους και με ιδεοληψίες μίξερ ανθρώπους της ψευτοαριστεράς θολοκολτούρας και ψευτοπατριώτες των δήθεν Ανεξάρτητων Ελλήνων έκλεισαν με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο το μάτι στα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων από τους πολέμους ανθρώπων που περίμεναν καρτερικά στο έδαφος της Τουρκίας και βέβαια αυτοί το εκμεταλλεύτηκαν αμέσως. 

Ανάμεσα όμως στους πρόσφυγες πέρναγαν και οικονομικοί μετανάστες από Ασία και Αφρική. Εβδομήντα επτά χώρες έστειλαν μετανάστες στην Ευρώπη με ρυθμούς απίστευτα γρήγορους . Έτσι μέσα σε λίγους μήνες πέρασαν πάνω από ένα εκατομμύριο -τυπικά λαθρομετανάστες- στην πραγματικότητα ...εισβολείς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. 

Μέχρι που έκλεισαν τα Βόρεια σύνορα της χώρας, εγκλωβίστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές από όλες τις φυλές του Ισραήλ και το αποτέλεσμα οδυνηρό. Μόλις εχθές το ΝΑΤΟ έβγαλε ανακοίνωση για κίνδυνο από χιλιάδες τζιχαντιστές του ISIS που έχουν περάσει στο έδαφος της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης κατ' επέκταση. 

Ο καρκίνος που έφαγε την Αφρική χτύπησε το σπίτι μας. Η εξάπλωσή του είναι θέμα χρόνου πλέον. Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις προσπαθούν να τον καταπολεμήσουν για να μη χτυπήσει τους λαούς τους. Η κυβέρνηση των υποταχτικών του Τσίπρα και του Καμμένου, περιμένει οδηγίες από τους Γερμανούς φίλους της και παραμυθιάζει τη τσακισμένη κοινωνία με τη δήθεν προσφυγιά. 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-03/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger