Αρχική » , , , » Η Κύπρος βγήκε αλλά ...νεκρή!

Η Κύπρος βγήκε αλλά ...νεκρή!


Υποκρίνονται ότι πανηγυρί­ζουν. Αναφερόμαστε στην κυπριακή κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη και στους Ευρωπαίους δανειστές της. Πα­νηγυρίζουν, υποτίθεται, γιατί η Κύπρος βγήκε «επιτυχώς» από το Μνημόνιο. Ξεχνούν όμως μια ...«ασήμαντη λεπτομέρεια». Ότι η Κύπρος εξοντώθηκε οριστικά και αμετάκλητα ως χρηματοοικονομι­κό κέντρο ακριβώς λόγω του Μνη­μονίου! 

Βάζοντας τους Κύπριους να κλέψουν κάθε κατάθεση άνω των 100.000 ευρώ κατ' εντολήν του Βερολίνου, όλοι οι Ανατολικο- ευρωπαίοι απατεώνες και οι Άραβες πλούσιοι αισθάνθηκαν ότι τους ληστεύουν και βλαστήμησαν την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισαν να βάλουν τα λεφτά τους σε κυ­πριακές τράπεζες. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά ...17 (!) δισεκατομμύρια έκλεψαν οι Κύπριοι κυβερνητικοί απατεώνες του Αναστασιάδη από τους πελάτες των κυπριακών τραπεζών. 

Όσο κι αν θέλουν να το ξεχάσουν, αυτό είναι για όλους αδύνατον. Το τίμημα που πλήρωσε δηλαδή η Κύπρος για το Μνημόνιο που της επέβαλαν οι Γερμανοί είναι πραγματικά βαρύτατο και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί πια το κρά­τος αυτό να ξαναβρεί την παλιά του ευημερία. Η Κύπρος πέθανε ως ευημερεύουσα χώρα.

(ΠΡΙΝ-12/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger