Αρχική » , , , » Πρωτοστάτης ο Φίλης στον εξισλαμισμό της κοινωνίας

Πρωτοστάτης ο Φίλης στον εξισλαμισμό της κοινωνίας


Έβαλαν πάλι το «λαγό» οι άθεοι κυβερνώντες να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα.

Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης

Και ξαφνικά την ώρα που ετοιμάζονται νέα φοροχαράτσια και νέα σκληρές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, να σου ένας λαγός να πηδά και να προκαλεί, προσπαθώντας να τραβήξει τη προσοχή μας.

Την ώρα που η χώρα βουλιάζει από την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά και τα οικονομικά προβλή­ματα στη τσακισμένη ελληνική κοινωνία πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα, έρχεται ο υπουργός Παιδείας και ...Θρησκευμάτων για να αποπροσανατολίσει και να μετακινή­σει ελαφρώς την ατζέντα των προβλημάτων. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κατ' εξοχήν και κατ΄ επάγγελμα προπαγανδιστής των ψευτοαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης συμμετέχει σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

«Βρώμικος» υπουργός, βρώμικος ρόλος

Όχι ότι δεν τα πιστεύει, αλλά διαλέγει την κατάλληλη στιγμή να τα διοχετεύει και να προκαλεί προσχεδιασμένες αντιδράσεις για να περνούν κάθε φορά, τα άγρια μνημονιακά μέτρα της κυβέρνησης. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τη μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε και τις πολυήμερες αντιδράσεις για την άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων, την ώρα που και τότε πέρναγαν από τπ Βου­λή σκληρές νομοθετικές για τους Έλληνες μνημονιακές διατάξεις.

Η δύο επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ κρίσιμες σε οικονομία και μεταναστευτικό. Οι υποταχτικοί δοσίλογοι της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι έτοιμοι για μια ακόμα φορά, να πουν το μεγάλο ΝΑΙ στους εντολοδόχους δανειστές για νέες μειώσεις μισθών, συντάξεων, εφάπαξ και κοινωνικών επιδο­μάτων. Την ίδια στιγμή το σχέδιο εξισλαμισμού της ελληνικής κοινωνίας είναι σε πλή­ρη εξέλιξη με εκατομμύρια μουσουλμάνων να αλωνίζουν την Ελλάδα και με χιλιάδες εισβολείς αλλοδαπούς, χαρακτηριζόμενους πρόσφυγες, να εκτελούν το παραπλανητικό τους καθημερινό έργο.

Αυτήν ακριβώς τη στιγμή, πήρε τ’ όπλο του ο μαύρος προπαγανδιστής της κυβέρνησης υπουργός και πέταξε τη φωτοβολίδα του. «Τα θρησκευτικά για να συνεχίσουν να διδά­σκονται στα σχολειά μας, θα πρέπει να μετα­τραπούν σε μάθημα καθαρά πολιτιστικού περιεχομένου, δηλαδή σε μάθημα θρησκειο­λογίας», αναφώνησε ο Φίλης και έγινε σεισμός. Ήξερε εκ των προτέρων ο Νίκος Φίλης τις αντιδράσεις που θα προκληθούν. Είχε υπολογίσει και στόχευσε στη πίστη της ελλη­νικής κοινωνίας. Τον βοήθησε βέβαια και η στάση του Αρχιεπίσκοπου και ελάχιστων ευτυχώς ιεραρχών, να αφαιρέσουν το σύμ­βολο της πίστης μας, το σταυρό, από πάνω τους, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε καταυλισμούς αλλοδαπών μουσουλμάνων, σημείο σήψης της ελλαδικής ορθόδοξης εκκλησίας.. Τα θρησκευτικά σαν μάθημα εκμάθησης και κατήχησης των ελληνόπαιδων λοιπόν, κατά τον υπουργό παιδείας, πρέπει να εκλείψει από τη διδασκαλία στα σχολειά μας. Επ’ ουδενί δεν πρέπει τα παιδιά μας να μαθαί­νουν και να μυούνται στη θρησκεία των προ­γόνων και των γονιών τους.

Επ’ ουδενί για τη κυβέρνηση των άθεων, δεν πρέπει τα παιδιά μας να συνεχίζουν την ορθόδοξη πίστη του γένους μας, τη μοναδι­κή θρησκεία της αγάπης και της αφοσίωσης στον άνθρωπο. Τπ μοναδική θρησκεία που κράτησε ζωντανό το έθνος μας με τα κρυφά σχολειά στα 400 χρόνια σκλαβιάς από την Τουρκιά.

Οι πατριώτες οφείλουν να αντιταχθούν

Το μήνυμα Φίλη εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο εξισλαμισμού της κοινωνίας και κυρί­ως της νεολαίας μας. Το σχέδιο είναι σε προ­χωρημένο στάδιο, αφού ήδη στη πατρίδα μας υπάρχουν πάνω από τρία εκατομμύρια μουσουλμάνοι των οποίων τα παιδιά κατά χιλιάδες, σε λίγο θα φοιτούν στα σχολειά μας. Προετοιμάζεται και ανοίγεται λοιπόν ο δρόμος, για τη κατάργηση της κατήχησης της ορθόδοξης πίστης μας και διεμβολισμού της από άλλες θρησκείες, κυρίως από τον ισλαμισμό.

Με την υπογεννητικότητα της ελληνικής κοι­νωνίας και την αύξηση της μουσουλμανικής οικογένειας σε λίγα χρόνια, τα ελληνόπουλα θα είναι η μειοψηφία στα σχολειά μας. Να λοιπόν η μεγάλη συνεισφορά της προπαγάν­δας Φίλη αλλά και το σχέδιο με υπογραφή των αριστερών του Σύριζα και των ψευτοπατριωτών των ΑΝΕΛ στην Εθνική κατα­στροφή του έθνους μας.

Ισλαμισμός και θρησκειολογία είναι αδέλφια και εντάσσονται στο γενικότερο σχέδιο εξισλαμισμού του περήφανου ελληνικού λαού. Κατά πόσο θα το καταφέρουν οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι ένα ερωτηματικό.

Κατά πόσο η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία θα υπερασπίσει τα ιερά, τα όσια και τη πίστη των Ελλήνων, εξαρτάται από τη θέληση και το αγωνιστικό φρόνημα των ιεραρχών μας. Σε μας, μένει στο, να παλέψουμε και να αγω­νιστούμε σαν λαός, για τη πατρίδα μας, τη θρησκεία μας και την οικογένειά μας.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-15/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger