Αρχική » , , , » Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΜΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΤΑ HOTSPOT ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΜΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΤΑ HOTSPOT ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;


Μπορεί η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων να ισχυρίζεται ότι αιφνιδιάστηκε από τις εξελίξεις στο λεγό­μενο «προσφυγικό», αλλά υπάρχουν πολ­λές ενδείξεις -πέραν του ότι Τσίπρας και Καμμένος είναι ενεργούμενα της Νέας Τάξης Πραγμάτων- ότι όλα αυτά που γίνο­νται σήμερα, γίνονται βάσει σχεδίου, για το οποίο είχαν ενημερωθεί τα προαναφερθέντα ενεργούμενα. Για παράδειγμα...

Αν θυμάστε, πέρυσι τέτοιον καιρό, ο υπουργοπάνος Καμμένος επανίδρυσε την ΜΟΜΑ, υπό τους πανηγυρισμούς των παπαγάλων του. που... ξεσπάθωναν: «Τρόμος στους εθνικούς νταβατζήδες. Ο Καμμένος ενεργοποιεί την ΜΟΜΑ!» και μετρούσαν «πόσα δις θα γλιτώσει ο Έλληνας από αυτή την ιστορική κίνηση»...

Κι όλοι οι υπόλοιποι, είχαμε αναρωτηθεί τους λόγους της επανίδρυσης, εφόσον βεβαίως ήταν δεδομένο ότι η ΜΟΜΑ δε θα έπαιρνε το... ψωμί (ή μάλλον το... παντε­σπάνι) των «νταβατζήδων» από το στόμα, θεωρήσαμε, λοιπόν, ότι επρόκειτο για μια κίνηση εντυπωσιασμού, χωρίς συνέχεια. Και πράγματι δικαιωθήκαμε μέχρι πρότι­νος. διότι το μόνο «έργο» που έκανε η ΜΟΜΑ στον ένα χρόνο της συγκυβέρ­νησης των συριζοψεκασμένων, ήταν να φτιάξει κάποιο δρομάκι στην Ικαρία (τόπο καταγωγής της γυναίκας του Καμμένου ), για το οποίο δρομάκι δεν ενδιαφερόταν βεβαίως κανένας από τους «εθνικούς εργολάβους».

Αλλά, τελικώς απεδείχθη πανηγυρικά ότι μόνο περί κίνησης εντυπωσιασμού δεν επρόκειτο! Διότι σήμερα η ΜΟΜΑ -με τους στρατιώτες και τα μηχανήματα που δου­λεύουν δωρεάν, σε συνθήκες ρωμαϊκής γαλέρας- είναι που στήνει σε χρόνο-ρεκορ τα hot spot και τα «Κέντρα Φιλοξενίας» των απρόσκλητων! Τυχαίο: Δε νομίζω!

(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-09/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger