Αρχική » , , , » Βάζουν WIFI στην Ειδομένη για να διαβάζουν αραβόφωνες σελίδες

Βάζουν WIFI στην Ειδομένη για να διαβάζουν αραβόφωνες σελίδες


Λύθηκε το πρόβλημα των ασθενειών, της βρώμας , της βροχής και των λασπών… της πείνας και της εξαθλίωσης… και είπα: Τι άλλο να κάνουμε; Ας βάλουμε και free internet να είναι ολοκληρωμένο το έργο εκεί πάνω. Βάζουν λοιπόν WiFi για να διαβάζουν οι μετανάστες την αραβόφωνη σελίδα του ΑΠΕ. Μέσω αραβόφωνης σελίδας του ΑΠΕ-ΜΠΕ θα προσπαθήσει τελικά η κυβέρνηση να ενημερώσει τους πρόσφυγες της Ειδομένης για τα κέντρα μετεγκατάστασης που μπορούν να πάνε, αλλά και γενικά για ειδήσεις που τους αφορούν.

Οπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του συντονιστικού για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης, θα στηθεί σύστημα WiFi στην Ειδομένη, προσφορά των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ώστε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες με το που μπαίνουν στο ίντερνετ να διαβάζουν τη νέα αραβόφωνη σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την αξιόπιστη ενημέρωσή τους.

Ο κ. Κυρίτσης, όπως έχουμε προαναφέρει, σήμερα το πρωί σε δηλώσεις του εξέφρασε την επίσημη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο αίτημα της ΠΓΔΜ να παραλάβει ξανά η Ελλάδα τους 800 πρόσφυγες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται, υπό κράτηση, στο χωρίο Μόι, σύμφωνα με σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

«Δεν υπάρχει εκ των προτέρων συμφωνία για την επανεισδοχή προσφύγων και μεταναστών. Αν υπάρξει αίτημα από την πΓΔΜ για επανεισδοχή τους, θα την εξετάσουμε» είπε ο κ. Κυρίτσης, ενώ απέρριψε τις αιτιάσεις ότι η Αθήνα βρισκόταν πίσω από την απόφαση των μεταναστών για την είσοδό τους στην ΠΓΔΜ, τονίζοντας:

«Η κυβέρνηση ούτε ενθαρρύνει, ούτε διευκολύνει, παίζει αποτρεπτικό ρόλο, απορρίπτουμε αυτές τις κατηγορίες».

«Το να στέλνεις ανθρώπους να περάσουν ποτάμια και χειμάρρους δεν είναι καλή, ιδέα όταν είχαν πεθάνει νωρίτερα άνθρωποι στη Γευγελή» είπε ενώ συμπλήρωσε, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Παρασκευής, πως τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να αναλάβουν να φιλοξενήσουν μετανάστες αναλογικά. Για την φιλοξενία των προσφύγων στην Ειδομένη, σημείωσε:

«Θεωρείτε ότι μάς περιποιεί τιμή αυτή η εικόνα; Προτεραιότητά μας είναι να μεταφερθούν σε κέντρα οργανωμένης φιλοξενίας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger