Αρχική » , , » Τελετή παράδοσης – παραλαβής 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (ΦΩΤΟ)

Τελετή παράδοσης – παραλαβής 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (ΦΩΤΟ)


Παρουσία τοπικών, στρατιωτικών και πολιτικών φορέων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε σήμερα (12-04-2016) η τελετή παράδοσης – παραλαβής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών. Ειδικότερα ο μέχρι πρότινος Διοικητής Πέτρος Κάρλες παρέδωσε το «τιμόνι» της Ταξιαρχίας στον Ταξίαρχο Αναστάσιο Πάτσαλο.

 Ο κ. Κάρλες σε δηλώσεις του ανέφερε ότι φεύγει από το Βόλο με τις καλύτερες εντυπώσεις και στη διάρκεια της θητείας του ήταν υπερήφανος διότι διοικούσε τέτοιου είδους μονάδα, η οποία όπως είπε «από την πατρίδα έχει εξοπλιστεί όπως πρέπει να είναι εξοπλισμένη, αλλά πάνω απ’ όλα για το προσωπικό που διαθέτει, είναι άριστα καταρτισμένο και έτοιμο να προσφέρει τον εαυτό του ανά πάσα ώρα και στιγμή και δεν ζητάει τίποτα. Είμαι συγκινημένος γιατί έζησα σε μια πανέμορφη πόλη, με εξαίρετους ανθρώπους, έκανα πάρα πολλούς φίλους και ελπίζω στο μέλλον να μου δοθεί η ευκαιρία να έρθω ξανά στο Βόλο. Σε σχέση με άλλες χώρες οι Έλληνες πεζοναύτες είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τα οποία όμως ξεπερνιούνται. Οι πεζοναύτες έχουν συμμετάσχει σε άλλες συμμαχικές ασκήσεις και έχουν καταπλήξει, διότι τους διακρίνει το φιλότιμο, πάνω απ’ όλα, η προσπάθεια, η αγάπη για την πατρίδα και για το στρατιωτικό επάγγελμα».

Μάλιστα όπως πρόσθεσε «είναι μεγάλος σεβασμός σε όλους τους βαθμούς και ιδιαίτερα στους στρατιώτες, που έρχονται και προσφέρουν τον εαυτό τους, βάζοντας στην άκρη τα οικονομικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο σπίτι τους».

Από την πλευρά του ο νέος διοικητής κ. Πάτσαλος, ευχήθηκε ο Θεός να φυλάει όλους τους πεζοναύτες, καθώς όπως είπε «Αυτοί είναι η ραχοκοκκαλιά, εμείς απλά κάνουμε μια διοίκηση και το δύσκολο έργο βγαίνει από τους πεζοναύτες. Το έργο της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο, είναι από τους πιο βαριά εξοπλισμένους σε υλικά και σε θώρακα σχηματισμούς του Ελληνικού Στρατού και είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί στο Αιγαίο ή στην ηπειρωτική χώρα».

Όσον αφορά στο προσφυγικό δήλωσε ότι είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πολιτεία και ο Στρατός είναι αρωγός και πρωτοστάτης που συνδράμει στο έργο της Πολιτείας.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(mycitynet.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger