Αρχική » , , , » Εθελοντές Μακράς Θητείας προς Γενικό Λογιστήριο: «Δεν πληρώνουμε διπλές εισφορές»

Εθελοντές Μακράς Θητείας προς Γενικό Λογιστήριο: «Δεν πληρώνουμε διπλές εισφορές»


Παράνομες χαρακτηρίζει τις απαντή­σεις που δίνουν τα Μετοχικά Ταμεία στο θέμα των εισφορών των Εθε­λοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ. Σε επιστολή που απέστειλε προς το Γε­νικό Λογιστήριο του Κράτους, επισημαίνεται ότι οι Εθελοντές Μακράς Θητείας με κανέναν τρόπο δεν δέχονται να καταβάλουν διπλές εισφορές για τον ίδιο χρόνο ασφάλισης.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους: «Παρακαλούμε θερμά, όπως μας αποδοθούν οι ασφαλιστικές εισφορές που έχουμε καταβάλει υπέρ του ΕΤΕΑΜ (επικουρική ασφάλιση), δεδομένου ότι αυτές δεν ελήφθησαν υπόψη για τον κανονισμό του μερίσμα­τος μας από τα Μετοχικά Ταμεία Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού και όπως μεριμνήσετε για τη νομοθετική επίλυση του θέματος. [...] Αξιότιμοι κύριοι, οι ΕΜΘ για τα 5 χρόνια τους σαν ΟΠΥ έχουν καταβάλει κανονικά όλες τις προβλεπόμενες εισφορές στα Μετοχικά τους Ταμεία, όπως όλοι οι ομοιόβαθμοι τους Μόνιμοι Στρα­τιωτικοί. Οι Εθελοντές Μακράς θητείας με κανέναν τρόπο δεν δέχονται να καταβάλουν διπλές εισφορές για τον ίδιο χρόνο ασφάλισης και θεωρούν τις απαντή­σεις που δίνονται από τα Μετοχικά Ταμεία για το θέμα αυτό ότι στερούνται κάθε νομικού ερείσματος και ότι δίνονται απλά διότι επιθυμούν να καρπωθούν παρανόμως τις εισφορές».

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-02/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger