Αρχική » , , , » Μοιράζουν δημόσιο χρήμα στους ημετέρους για να ταΐσουν τους λαθραίους

Μοιράζουν δημόσιο χρήμα στους ημετέρους για να ταΐσουν τους λαθραίους


Οσμή σκανδάλων του πατριώτη Καμμένου

Γράφει ο Μαυρογιαλούρος

Μπορεί να πέφτουν μεγάλες δόσεις γέλιου με τη νέα εμφάνιση του Πάνου Καμμένου που την είδε... Top-gun πετώντας με μαχητικό F-4E προχθές στην Ανδραβίδα, κατά την έναρξη στρατιωτικής άσκησης, αλλά ’ πίσω από αυτές τις χαριτωμενιές υπάρχουν και τα σοβαρότερα που προσπαθούν να τα κρατάνε θαμμένα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας...

Την ώρα λοιπόν που ο Πανούλης μοί­ραζε τις φωτογραφίες και έκανε τα σχε­τικά ... retweet στο διαδίκτυο, μια από­φαση εντελώς προκλητική έβγαινε επί­σης από την Ανδραβίδα! Είναι από την 117η Πτέρυγα Μάχης, που εδρεύει εκεί, έχει ημερομηνία 4 Απριλίου 2016 και είναι από το Τμήμα Οικονομικού. Τι αφο­ρά; Τη διενέργεια διαπραγμάτευσης, χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνι­σμού, με ενσφράγιστες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί της προϋπολογισθείσας αξίας, για την παροχή, υπηρεσιών σίτισης μεταναστών στην περιοχή της Μυρσίνης, Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης του Ν. Ηλείας, στο πλαίσιο διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης. Ο διαγωνισμός θα αφορούσε την ανάδειξη παρόχου των υπηρεσιών σίτισης στους πρόσφυγες και μετα­νάστες της περιοχής, δηλα­δή «catering» όπως μας εξηγεί η ίδια απόφαση. 

Ποιο είναι το κόστος για περίπου 400 άτομα; 65.000 ευρώ για έναν μήνα «Τριά­ντα ημερολογιακές ημέρες» όπως γράφει η απόφαση, που σημαίνει 5,87 ευρώ για κάθε άτομο καθημερινά. Το είδος των παρεχόμενων υπηρεσιών αναφέρεται και ως εξής: «Ημερήσιο συσσίτιο ενός ατόμου (πρωινό - γεύμα - δείπνο) σύμφωνα με το πρόγραμμα τροφοδοσίας της Υπηρεσίας».

Πάμε τώρα στα πιο ωραία: Πότε βγήκε η απόφαση: Στις 4 Απριλίου

Και τι προβλέπει; Ότι ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 και 11.00, στην Αίθουσα Ενημέρωσης της Μονάδας. Δηλαδή χτες το πρωί. Και ποια προθεσμία υπήρχε για τις προσφορές; Όπως ανάφερε η απόφαση «Οι προσφο­ρές θα κατατίθενται στην Κεντρική Γραμμα­τεία της Μονάδας το αργότερο μέχρι την 5η Απριλίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00. Κάθε σχετική πληροφορία αναφορικά με τον ανωτέρω διαγωνισμό θα παρέχεται τις εργάσιμες ημέ­ρες και ώρες στο τηλ: 26230- 65040».

Τι καταλαβαίνει και ο πιο αδαής από αυτά;

Με διαδικασία ...fast track έδω­σαν 65 χιλιάδες ευρώ, για ένα μήνα: Την μία ημέρα βρήκε η προκήρυξη του διαγωνισμού (4 Απριλίου), την επομένη το μεσημέρι (5 Απριλίου) έπρεπε να έχουν ενημερωθεί οι ενδιαφερόμενοι και να έχουν τρέξει να καταθέσουν τους φακέλους με τα δικαιολογητικά και τις προσφορές, και την μεθεπομένη το πρωί (6 Απριλίου) δόθηκε η δου­λειά... Δηλαδή, από τη μία πλευρά οι Έλλη­νες πεινάνε και θα πεινάσουν ακόμη περισ­σότερο με αυτά που έρχονται, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους βρί­σκονται στην κατάσταση που βρίσκονται και από την άλλη οι πρόσφυγες και οι λαθραίοι έχουν εξασφαλίσει πρωινό, γεύμα και δεί­πνο όπου κι αν βρίσκονται ανά την Ελλάδα. Όσο για το χρήμα, μοιράζεται με διαδικασί­ες που αποτελούν μόνες τους σκάνδαλο...

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-07/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger