Αρχική » , , , » Το καλοκαίρι του φόβου

Το καλοκαίρι του φόβου


Του Γιώργου Τράγκα

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα ξεσπάσουν επιδημίες στα hotspots. Η ζέστη άρχισε να περνάει τους 30 βαθμούς. Οι χιλιάδες «φιλοξενούμενοι» Άραβες, Αφγανοί και Αφρικανοί δεν έχουν την απαραίτητη ιατρική και υγειονομική περίθαλψη, παρότι αρκετοί μαστίζονται από ηπατίτιδα, ενεργό φυματίωση, AIDS και διάφορες άλλες λοιμώδεις ασθένειες.

Ίσως αυτό να είναι ένα άλλο καλο­καίρι. Η θερινή ραστώνη, τα bea­ch parties στις παραλίες, το μονα­δικό χαλάρωμα κάτω από τον καυ­τό ήλιο θα αντικατασταθούν από τσίτωμα των νεύρων, επαγρύπνη­ση και τρόμο για αναπάντεχα χτυ­πήματα εκτελεστών! Αν αλη­θεύουν όσα διαρρέουν τα «λούκια» του ισλαμικού χαλιφάτου στο Ίντερνετ, προκειμένου να σκορπί­σουν από τώρα τρόμο, οι δολοφό­νοι της οργάνωσης αυτήν τη φορά σκοπεύουν να χτυπήσουν τους πα­ραθεριστές και τους λουόμενους στα πιο «in» θέρετρα της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Μάλιστα, η γερμανική «Bild» γράφει ότι σκοπεύουν να δράσουν μεταμφιε­σμένοι σε παγωτατζήδες, πωλητές αναψυκτικών ή διάφορων άλλων ειδών παραλίας και σερβιτόρους. Δηλαδή, ξαφνικά, εκεί που βρίσκεσαι σε ένα θέρετρο στη Μα­γιόρκα ή στην Ίμπιζα ή στο Πόρτο Φίνο ή στο Σεν Τροπέ, θα σου βγούνε μπροστά οι εκτελεστές του ISIS και θα σε θερίσουν, όπως συ­νέβη στο θέατρο «Μπατακλάν», ή να σε ανατινάξουν, όπως συνέβη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών! Άλλωστε, μέχρι τώρα «αδελφές» οργανώσεις το έχουν κάνει σε διά­φορες πρωτεύουσες και θέρετρα αφρικανικών χωρών.

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι έξω από τους στόχους τους τα δικά μας κοσμοπολίτικα νησιά, που κά­θε καλοκαίρι κατακλύζονται από Δυτικούς, από Αμερικανούς και Ευρωπαίους χριστιανούς, τους οποίους τόσο δείχνουν να μισούν οι «πολεμιστές» του Ισλάμ. Αν πι­στέψουμε (και μάλλον πρέπει να το κάνουμε) όσα αποκαλύπτουν οι συνοριοφύλακες, η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι για εκατοντάδες ή και χιλιάδες εκπαιδευμένους τζιχαντιστές. Όπως έχουν γίνει τα πράγματα, κανένα «φιλτράρισμα» μεταναστών δεν γίνεται σε εισερχόμενους και εξερχόμενους από την εμπόλεμη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Οι περίφημες ΜΚΟ και οι μυστηριώ­δεις «αλληλέγγυοι» έχουν αντικα­ταστήσει πλήρως το κράτος και ουδείς γνωρίζει τι ρόλο παίζει η καθεμία και ποιες είναι οι πραγματικές επιδιώξεις τους. Υπάρχουν πληρο­φορίες ότι μεταξύ των στελεχών τους και ορισμένων αφιχθέντων μεταναστών γίνονται εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών!

Επίσης, παρατηρείται ότι μεταφέ­ρουν παραπλανητικές πληροφο­ρίες και δίνουν οδηγίες στους πρό­σφυγες, που φαίνεται να έχουν στόχο την πρόκληση προβλημά­των μεταξύ των ελληνικών Αρ­χών, των μεταναστών και των γει­τονικών κρατών, όπως τα Σκόπια. Κάποιοι μέσα από τις ύποπτες ΜΚΟ και τους περίεργους «αλλη­λέγγυους» φαίνεται πως θέλουν να «ανοίξουν μύτες» στην ελληνι­κή μεθόριο. Δεν θα ήταν υπερβο­λικό να πούμε ότι επιθυμούν κά­ποια ελληνοσκοπιανά και ελληνο­τουρκικά επεισόδια. Αν αυτές οι ομάδες είχαν σχέση η αγαπούσαν τον ελληνικό λαό, θα φρόντιζαν, π.χ., να μετακινηθούν οι μετανά­στες της Ειδομένης, ώστε να μπο­ρέσουν να εργαστούν στα «κατεχόμενα» χωράφια και να βγάλουν το ψωμί τους οι ντόπιοι της περιοχής. Το ίδιο θα συνέβαινε και στα νη­σιά απέναντι από την Τουρκία, που θεωρείται βέβαιο ότι φέτος θα χάσουν τον μισό -και βάλε- τουρι­σμό τους. Μπορεί να πέρασαν από εκεί ο Πάπας, η Τζολί και η Σάραντον, αλλά δεν είναι τρελοί οι τουρίστες που θέλουν θάλασσα, ήλιο, ούζο και χταπόδι να πάνε να τα απολαύσουν σε προκυμαίες οι οποίες έχουν γίνει καταυλισμοί δυ­στυχίας ή σε παραλίες όπου αποβι­βάζονται μετανάστες ή ξεβράζον­ται πτώματα.

Πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά όλων μας. Ενώ η ιδιαίτερα «φιλολαϊκή» κυβέρνησή μας ασχολείται αυτές τις ημέρες με το πώς θα πετάξει σε έναν συνταξιοδοτικό Καιάδα όλους τους αναπή­ρους και με το πώς θα επιβάλει μια εφιαλτική υπερφορολόγηση, πέν­τε δήμαρχοι προειδοποίησαν χθες ότι η κατάσταση στην περιοχή του Ελληνικού είναι μια υγειονομική βόμβα. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα ξεσπάσουν επιδημίες. Η ζέ­στη άρχισε να περνάει τους 30 βαθμούς. Οι χιλιάδες «φιλοξενού­μενοι» Άραβες, Αφγανοί και Αφρικανοί δεν έχουν την απαραίτητη ιατρική και υγειονομική περί­θαλψη, παρότι αρκετοί από αυτούς μαστίζονται από ηπατίτιδα, ενεργό φυματίωση, AIDS και διάφορες άλλες λοιμώδεις ασθένειες.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ούτε έχουμε τα απαραίτητα φάρμακα για να τους γιατρέψουμε ούτε το απαραίτητο προσωπικό και τα μέσα για να αναχαιτίσουμε τη μετάδοση όλων αυ­τών των ασθενειών στο σύνολο του μεταναστευτικού πληθυσμού και των κατοίκων της πρωτεύου­σας. Ας μην αυταπατώνται το Μαξίμου και αρμόδια υπουργεία: Θα υπάρξουν οξύτατα προβλήματα στη δημόσια υγεία και θα κατηγορηθούν για εγκληματική αμέλεια. Το Φορολογικό σίγουρα θα κλυδωνίσει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. Το Προσφυγικό θα την ανατρέψει...

Στα προηγούμενα, πρέπει να προ­σθέσω ότι καθημερινά αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο ο αριθμός των συμβάντων στο αστυνομικό δελτίο με πρωταγωνιστές πρόσφυγες: Βιασμοί, εμπόριο ναρκωτι­κών, μαχαιρώματα, ληστείες και πάει λέγοντας...

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-20/04/2016]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger