Αρχική » , , » Χωρίς επίδομα Πάσχα οι φαντάροι μας!

Χωρίς επίδομα Πάσχα οι φαντάροι μας!


Δεν έχουν το Θεό τους!

Να που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι έξυπνη και βρίσκει συνεχώς τρόπους να κλείνει τις τρύπες που η ίδια ανοίγει! Μιλάμε για φοβε­ρά οικονομικά μυαλά, όχι αστεία!

Αφού λοιπόν έκοψαν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, εφάπαξ και αύξησαν όλους τους φόρους, για το καλό μας πάντα, ήρθε και η ώρα των φαντάρων μας να πάρουν μια γεύση από Τσακαλώτο και Τσίπρα!

Οι στρατεύσιμοι λοιπόν, δεν θα πάρουν δώρο του Πάσχα φέτος, όπως αναφέρει έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που έφθασε στα Γενικά Επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Και όχι μόνο αυτό! Αλλά και όσοι μάλιστα από αυτούς είχαν εισπράξει το «ασύλληπτο» ποσό των 4,20 ευρώ καλούνται να το επιστρέ­φουν άμεσα στην υπηρεσία τους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Γενικό Λογιστήριο τους κράτους, οι στρατεύσιμοι πρέπει να θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι. Συνεπώς, επειδή τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα έχουν κοπεί για αυτούς, πρέπει να κοπούν και για τους φαντάρους!

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-25/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger