Αρχική » , , , » Διαπίστωση για τους πρώην αρχηγούς του ΓΕΣ

Διαπίστωση για τους πρώην αρχηγούς του ΓΕΣ


Μόλις τους δίνουν τα παπούτσια στο χέρι τότε ξαφνικά θυμούνται τα πάντα!

Στέφανε καλησπέρα, είδα στην εφημερίδα που είχες στο πρωτοσέλιδο τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ που είχε πάει στην Θεσσαλονίκη σε μια συγκέντρωση αποστράτων και έλεγε αυτά που έλεγε. Όλα σωστά το θέμα είναι όμως φίλε μου ότι όλοι μιλάνε μετά... θάνατον. Εννοώ πως όταν είναι σε ενερ­γή υπηρεσία όλοι βαράνε προσοχές και είναι οσφυοκάμπτες! 

Μόλις τους δίνουν τα παπούτσια στο χέρι τότε ξαφνικά θυμούνται τα πάντα. Όλοι μα όλοι οι πρώην αρχηγοί αν δεις συνεντεύξεις τους πριν και μετά είναι το ίδιο πράγμα. Εν κατακλείδι Στέφανε, δεν υπάρχει σωτηρία, ούτε στρατός υπάρχει ούτε τίποτε. Όλοι πλέον κοιτάζουν την πάρτη τους και φοβάμαι ότι σύντομα οι Έλληνες θα κληθούμε να αντιμε­τωπίσουμε πράγματι απείρως δυσκολότερα από τους εμφύ­λιους ή την χούντα -κατ' άλλους- επανάσταση για εμένα. Και φυσικά όλοι αυτοί οι πολιτικοί θα την κοπανήσουν και μόλις όλα καταλαγιάσουν θα επιστρέφουν ωσάν νέοι εθνάρχες να μας σώσουν. Στέφανε όσο και όποτε μπορείς να δίνεις ιδέες και συμβουλές στον κόσμο για την επιβίωση στην επερχόμενη καταιγίδα!

Σίμος
(ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ-23/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger