Αρχική » , , , » Εν αναμονή για τις άδειες των στρατιωτικών από τον ΑΝΥΕΘΑ

Εν αναμονή για τις άδειες των στρατιωτικών από τον ΑΝΥΕΘΑ


Την ώρα που το ΥΠΕΘΑ ανακοινώνει ότι οι μεταθέσεις του προσωπικού του Στρατού Ξηράς βρίσκονται εντός χρονο­διαγράμματος, τα στελέχη των ΕΔ έχουν εστιάσει το ενδιαφέ­ρον τους στις άδειές τους έτσι όπως αυτές ρυθμίζονται με την υπουργική απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσα, όπως ο πρόσφατος υπ΄ αριθμ. 4361/2016 νόμος ορίζει. 

Το ενδιαφέρον στρέφεται στην άδεια ανατροφής τέκνου και στη διαφοροποίηση χορήγησής της στους στρατιωτικούς έναντι των δημοσίων υπαλλήλων, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση του Συνηγόρου του Πολίτη, ο οποίος έχει παρενέβη για τη διευθέτηση του ζητήματος. Μία από τις άδειες ανατροφής τέκνου που διεκδικεί και η Πανελ­λήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, διαχρονικά, εί­ναι η άδεια ανατροφής για τις πολύδυμες κυήσεις και η επέ­κτασή της από τον έναν μήνα που ισχύει τώρα στους έξι μή­νες, που προβλέπεται για όλο τον δημόσιο τομέα, κάνοντας λόγο για ακατανόητη διαφοροποίηση.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-23/04/2016)










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger