Αρχική » , , , » Γέλιο μέχρι δακρύων! Η Ραχήλ Μακρή ξαναχτυπά

Γέλιο μέχρι δακρύων! Η Ραχήλ Μακρή ξαναχτυπά


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποστήριξης της στο νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, του ΣΥΡΙΖΑ και υποψηφία με την ΛΑΕ, Ραχήλ Μακρή, αποφάσισε να «χτυπήσει».

makri1_3

Με ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο twitter κατηγόρησε τον πρώην ΓΓ Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών και νυν βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη, ότι βρίσκεται πίσω από offshore εταιρεία, παρουσιάζοντας και ένα σχετικό έγγραφο στα αγγλικά.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον ίδιο τον Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα ενημέρωσε ότι η εν λόγω εταιρεία είναι η εταιρεία διαχείρισης της πολυκατοικίας στην οποία ο κ. Θεοχάρης διέμενε την εποχή που βρισκόταν στο Λονδίνο, και το όνομα του εμφανίζεται επειδή εκείνην την περίοδο ήταν ο διαχειριστής της πολυκατοικίας υπεύθυνος για την παραλαβή των κοινοχρήστων.


makri3 (1)makri4
makri6_0
hellasforce.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger