Αρχική » , , » Πρόσφυγες, Τούρκοι, Σκοπιανοί, κουαρτέτο, έρχεται... και ο κομήτης

Πρόσφυγες, Τούρκοι, Σκοπιανοί, κουαρτέτο, έρχεται... και ο κομήτης


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ

Αυτό που συμβαίνει σήμερα δύναται να αποτελέσει τη θρυαλλίδα μιας γενικευμένης «εμφύλιας διαμάχης», μεταξύ ακροδεξιών και ακροαριστερών οργανώσεων, η οποία είναι 100% βέβαιο ότι θα συμπαρασύρει μεγάλο μέρος του πληθυσμού πόλεων και περιοχών, που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της «φιλοξενίας» των προσφύγων...

Καζάνι που βράζει είναι ολόκληρα η χώρα. Έβγαλαν τα μαχαίρια και συμπλέκονται τα μέλη της Χρυσής Αυγής με τους «αλληλέγγυους» και τους αναρ­χικούς, με αφορμή τους πρόσφυγες. Οι κάτοικοι της Ειδομένης παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και αγοράζουν όπλα για να προστατευθούν από τους πρόσφυγες, που έχουν εγκατασταθεί και ουσιαστικά καταλάβει τα χωράφια και τους αγρούς τους. Ο φόβος είναι διάχυτος τόσο στον Βορρά όσο και σε όλα τα νησιά του Αιγαίου. Οι Αφγανοί πίνουν και καπνίζουν όπιο στον Πει­ραιά, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται τα αιματηρά επεισόδια με τους Σύρους, οι οποίοι είναι μια άλλη φυλή μουσουλμάνων, με διαφορετική νοο­τροπία. Το κράτος είναι ΑΝΥΠΑΡ­ΚΤΟ. Οι μηχανισμοί του έχουν αντικατασταθεί από περίεργους και, σε αρκε­τές περιπτώσεις, ύποπτους μηχανι­σμούς, οι οποίοι επεμβαίνουν και δια­νέμουν φυλλάδια στην αραβική και στην αγγλική γλώσσα, με οδηγίες αντί­θετες από εκείνες που δίνουν οι αρμόδιες Αρχές.

Θα μπορούσε, μάλιστα, κάποιος να υποθέσει ότι λειτουργούν ενάντια στην επαναπροώθηση των προσφύγων στην Τουρκία, όπως προβλέπει η σχετι­κή συμφωνία, και πως στόχος τους εί­ναι να προκαλέσουν συνθήκες ανατα­ραχής και εκτεταμένων επεισοδίων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εκτιμώ ότι δεν είναι τυχαίο το ότι εκατοντάδες πρό­σφυγες και μετανάστες εξαφανίζονται από τα hotspots και «χάνονται» μέσα σε πόλεις και χωριά. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ. έχει τεράστια πολιτική ευθύνη. Διότι αυτό που συμβαίνει δυ­ναται να αποτελέσει τη θρυαλλίδα μιας γενικευμένης «εμφύλιας διαμάχης», μεταξύ ακροδεξιών και ακροαριστε­ρών οργανώσεων, η οποία είναι 100% βέβαιο ότι θα συμπαρασύρει μεγάλο μέρος του πληθυσμού διάφορων πόλε­ων και περιοχών, που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της «φι­λοξενίας» των προσφύγων.

Εύχομαι να διαψευστώ, αλλά ζούμε τον πρόλογο μιας καταλυτικής διάλυ­σης και αποσύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας. Το κράτος δεν έχει χρήμα­τα. Δεν έχει υποδομές και «βασανίζει» τους κατοίκους του με υπερφορολόγηση, απειλές κατασχέσεων και εξωφρε­νικά ποινικοποιημένη ατμόσφαιρα. Λέει στους πολίτες -με ολοένα και με­γαλύτερη ένταση- ότι «πρέπει να πλη­ρώνουν αγόγγυστα και άνευ διαμαρτυ­ρίας όσα προστάζουν οι δανειστές». Συγχρόνως και ενώ οι Έλληνες είναι λίγο πολύ «οικονομικοί πρόσφυγες» στον τόπο τους, η πρώτη φορά Αριστε­ρά τούς λέει ότι πρέπει να ζήσουν με ένα «Χάρλεμ» στον Πειραιά, με γκέτο σε όλα τα νησιά και με έναν τεράστιο καταυλισμό στα βόρεια σύνορά μας.

Ίσως δεν είναι ασύνδετο το γεγονός ότι άρχισαν τα όργανα στα εθνικά μας θέ­ματα. Οι Τούρκοι έβαλαν τον πρέσβη τους στην Αθήνα να πάει στη Θράκη και από εκεί να φωνάξει ότι καταπιέ­ζουμε «τους μουσουλμάνους αδελ­φούς» του στην περιοχή και δεν τους επιτρέπουμε «να έχουν την εκπαίδευση που επιθυμούν». Από την άλλη πλευ­ρά, οι Σκοπιανοί έβαλαν τον πρέσβη τους στον Καναδά να φωτογραφηθεί μπροστά σε έναν χάρτη των Σκοπίων που περιελάμβανε ολόκληρη τη Μακε­δονία ΜΑΣ αλλά και τμήματα γειτονι­κών χωρών! Όπως αντιλαμβάνεστε, πρέπει να αναμένουμε τώρα τις απαιτή­σεις της Άγκυρας για τα νησιά του Αι­γαίου και το Κυπριακό. Επειτα μπορού­με να κάνουμε τη.... σούμα για το τι θα μας «απομείνει», με τέτοιο μυαλό που κουβαλάμε!

Στο μεταξύ, τα παλικάρια τα καλά του κουαρτέτου, φοβούμενα μήπως παρακολουθούμε τις συνομιλίες τους, έφυ­γαν στο εξωτερικό για να συνεδριά­σουν, μακριά από τους «κοριούς» των Αθηνών, και θα επιστρέψουν σύντομα να μας ανακοινώσουν αν έκλεισε η αξιολόγηση ή όχι. Δεν αποκλείεται μέ­χρι να αποφασίσουν να έχει πέσει πά­νω στη Γη ο πλανήτης Χ ή κάποιος κο­μήτης, οπότε θα πάμε... σε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ! Πάντως, περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να φάμε στο κε­φάλι τον πλανήτη, παρά να δεχθούν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε να κουρευτεί το χρέος! Εδώ που τα λέμε, αν συνεχίσουμε να σφαζόμαστε μεταξύ μας λόγω οι­κονομίας και προσφύγων, θα καταστραφούμε και χωρίς τη βοήθεια αστε­ροειδών!

Ο Αλέξης μας έδωσε τον ΟΛΠ στους Κινέζους και έκανε, επιτέλους, μια με­γάλη ιδιωτικοποίηση. Οι Γερμανοί, όμως, έχουν αρχίσει να γράφουν στις εφημερίδες τους -όπως και οι Βρετα­νοί- ότι πλησιάζει το Grexit. H τελείωσε η άμμος στην κλεψύδρα του Τσίπρα και θέλουν να τον διώξουν ή τον πιέζουν αφόρητα για να πάρει όσα μέτρα δεν πήραν όλοι οι προηγούμενοι μνημονιακοί πρωθυπουργοί.

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-09/04/2016]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger