Απαξιωμένη "Δεξιά"


Γράφει ο
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Λέμε για την "πρώτη φορά Αριστερά" του Τσίπρα, για το φοβερό μπάχαλο που δημιούργησε, και δεν έχουμε άδικο... Τι να πει όμως κανείς και για την άλλη πλευρά, την αποκαλούμενη και ως “Δεξιά";! Εδώ, το χάλι είναι γενικό. Από το με­γαλύτερο κόμμα αυτής της παράταξης, έως και τα πλέον μικρά, η λεγόμενη "ελληνική Δεξιά" κινείται στα όρια της γραφικότητας, της αναποτε­λεσματικότητας, της αχρη­στίας και της απάτης. Ίσως αυτός να είναι και ο κύριος λόγος που ο όρος "Δεξιά" στην Ελλάδα είναι απολύτως απαξιωμένος και ελάχιστοι εί­ναι εκείνοι που αυτο-προσδιορίζονται ως τέτοιοι.

Δεν θα μιλήσουμε εδώ για τη Νέα Δημοκρατία του περιβό­ητου "Κούλη" Μητσοτάκη. Ο ίδιος δεν είναι δεξιός και κι­νείται πέριξ του (άνευρου και, ουσιαστικά, απολιτικού) αορί­στου "Κέντρου". Θα αναφερ­θούμε όμως σε δύο χαρακτη­ριστικές περιπτώσεις, που έ­χουμε ψέξει και σε ανύποπτο χρόνο -ήδη εντός του 2014-, οι οποίες περιπτώσεις εξευ­τελίζουν κάθε έννοια ελληνι­σμού και πατριωτισμού! Πρό­κειται για τις ψευτοπατριωτικές πολιτικές κινήσεις του Πάνου Καμμένου (τους... Ε­ξαρτημένους Έλληνες!) και για τη δήθεν "Εθνική Συμμαχία" του πολιτικού "κωλοτούμπα" Γιώργου Καρατζαφέρη. Ο Πάνος Καμμένος διέσυρε πλήρως τον ελληνικό πατριω­τισμό, τον οποίο υποτίθεται ότι πρέσβευε! Αρκεί και μόνο η καταστροφική του συμμαχία, η στήριξη που παράσχει α­πλόχερα στον καταστροφέα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για να κατατάξει τον Καμμένο και το κόμμα του στους Ε­φιάλτες, τους ολετήρες της ελληνικής ιστορίας. Τώρα ό­μως ο Καμμένος (που πραγ­ματοποίησε το όνειρό του και έγινε υπουργός άμυνας) περ­νάει τα δύσκολα- ξέρει ότι πολιτικά είναι τελειωμένος. Το κόμμα του δεν ξαναβλέπει βουλή ούτε με κιάλια! Και δεν θα αργήσει η μέρα που το ά­θλιο κόμμα Καμμένου θα α­ποτελεί ένα εφιαλτικό παρελ­θόν για τη σύγχρονη ελληνι­κή πολιτική ιστορία...

Απ’ την άλλη ο Καρατζαφέρης θυμήθηκε... τον "αντιμνημονιακό" εαυτό του! Ποιος; Αυτός που, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, μας έφερε το πρώτο εθνοκτόνο Μνημόνιο! Και έκα­νε την "Εθνική Συμμαχία" με τον... εαυτό του και με τον Τάκη Μπαλτάκο!... Είναι να γελάει μαζί του και το παρδαλό κατσίκι. Και θα γελάσει στις εκλογές, θα γελάσει πά­ρα πολύ. Διότι τα (απο) κόμ­ματα του πρώην "αντιμνημονιακού" και νυν ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ Καμμένου, όπως και του πρώην ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ και τώρα ψευτο-"αντιμνημονιακού" Καρατζαφέρη θα υποστούν στην κάλπη τον απόλυ­το -και τελειωτικό γι΄ αυτά- ό­λεθρο! Ας μην ψάχνουν για κορόιδα. Δεν τρώμε "κουτό­χορτο".

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-18/04/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger