Αρχική » , » Απάντηση ταξίαρχου ε.α. Τζιάκη Ιωάννη σε δημοσίευμα της 14 Μαΐου 2016

Απάντηση ταξίαρχου ε.α. Τζιάκη Ιωάννη σε δημοσίευμα της 14 Μαΐου 2016


«Επειδή μόνο τη σημαία προσκυνάω...»

«Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον συντάκτη του δημοσιεύματος, μου δόθηκε η απάντηση ότι, αν το επιθυμώ, μπορεί να δημοσιευθεί η όποια δήλωσή μου.

Εκτιμώ, ότι για λόγους ισοδύναμης μεταχειρίσεως, θα πρέπει να δημοσιευθεί αυτούσια και στην ίδια θέση στο έντυπο και στην ηλεκτρονική του μορφή. Θεωρώ σκόπι­μο να απαντήσω λακωνικά στο συγκεκριμένο δημοσίευ­μα γιατί η παραφιλολογία βλάπτει. Κατ' αρχήν να διευκρινισθεί ότι τα αναγραφόμενα στο εξώφυλλο και οι συναφείς λεζάντες μακράν σχετίζονται με τα του άρθρου. 

1. Αναφέρεται σε «τεχνηέντως κατασκευ­ασμένα» δημοσιεύματα και «μαρτυρίες» του 2013. 

2. Το κατά πόσον ελήφθησαν σοβαρά υπ’ όψιν από τις αρμόδιες αρχές φάνηκε από το αποτέλεσμα των όποιων «ερευνών, προκαταρκτικών εξετάσεων κλπ.» αξιολογήσεων της εποχής. 

3. Προφανώς οι αρμόδιοι γνωρίζουν ότι η αξία μιας πληροφορίας κατά την διάρκεια της επεξεργασίας της σχετίζεται με την αξιοπιστία πηγής και οργάνου και την επιβεβαίωση από άλλες πηγές. Να διευκρινίσω ότι δεν νοείται ως επιβεβαιωμένη μια πληροφορία η οποία προέρχεται από την ίδια πηγή αλλά διαδίδεται από διαφορετικά όργανα. Άλλο η κυκλοφορία και άλλο η διασταύρωση. Άρα το για ποιο λόγο, γιατί αυτή τη χρονική στιγμή, με τι κίνητρα, τι (εκτός εμπορικών σκοπών) εξυπη­ρετεί και ποιους αντικειμενικούς σκοπούς έχει η «ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» είναι το μόνο ουσιώδες. Αλλά αυτό είναι θέμα της Δικαιοσύνης η οποία θα επιληφθεί στη συνέχεια και όχι δικό μου.

Ταξίαρχος ε.α. Τζιάκης Ιωάννης

ΥΓ. Η απάντηση αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην εφημερίδα. Ο σύνδεσμος http://www. makeleio.gr/7p-38630 αφορά στις συναφείς δημοσιεύσεις και απαντήσεις του 2013.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-16/05/2016)

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger