Αρχική » , , , , , » ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΟ 2% ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΕΛΟΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΘ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΟ 2% ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΕΛΟΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΘ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σας παρουσιάζουμε το έγγραφο με το οποίο ο ΕΛΟΑΣ ζητάει την επιστροφή του 2% σε όσους ΕΜΘ έλαβαν το εφάπαξ, χωρίς την παρακράτηση του.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Μακράς Θητείας από το έτος 2013 έχει αποταθεί στα διοικητικά δικαστήρια με την κατάθεση 2 ομαδικών αγωγών, από συναδέλφους που τους παρακρατήθηκε το 2% με την λήψη του εφάπαξ τους.

Οι αγωγές δεν έχουν εκδικαστεί ακόμα, μιας και τέτοιες υποθέσεις εκδικάζονται μετά από 2-3 έτη.

Να τονίσουμε ότι σε περίπτωση θετικής έκβασης δικαιώνονται ΜΟΝΟ όσοι προσέφυγαν δικαστικά και κανείς άλλος, λόγω της φύσεως της κράτησης και του χαρακτήρα του Ειδικού Λογαριασμού.

Η τρέχουσα απαίτηση του ΕΛΟΑΣ για επιστροφή του 2% ως αχρεωστήτως καταβληθέντες εισφορές είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ υπόθεση, δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Διοικητικού Πρωτοδικείου και Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, αλλά απαιτεί ΑΜΕΣΗ προσφυγή στο Ελεγκτικό Συνέδριο!!!

Ισχύουν τα παρακάτω:

«Κατά καταλογιστικών πράξεων των Υπουργών, Κλιμακίων του Ελεγκτικού Συνεδρίου, μονοπρόσωπων ή συλλογικών διοικητικών οργάνων, διοικητικών αρχών, Οικονομικών Επιθεωρητών ή άλλου φορέα επί διαχείρισης υλικού, αξιών ή χρηματικού του Δημοσίου, νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου που χρηματοδοτούνται από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους, επιτρέπεται να ασκηθεί έφεση από όποιον έχει έννομο συμφέρον μέσα σε προθεσμία εξήντα (60) ημερών, η οποία αρχίζει από την επίδοση ή την καθ` οιονδήποτε τρόπο περιέλευση ή την αποδεδειγμένα πλήρη γνώση της προσβαλλόμενης πράξης».

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας βρίσκεται σε συνεννόηση με γνωστό δικηγορικό γραφείο για περαιτέρω ενέργειες ΜΟΝΟ για τα μέλη του, τα οποία θα ενημερωθούν δια του συλλόγου τις επόμενες μέρες.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

   

(psaemth.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger