Αρχική » , , , , , , , » 40 σπουδαστές στην Εθνική Σχολή Ασφάλειας

40 σπουδαστές στην Εθνική Σχολή Ασφάλειας


Σαράντα σπουδαστές θα εισαχθούν για το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017 στην Εθνι­κή Σχολή Ασφάλειας. Από τους παραπά­νω σπουδαστές, οι 24 θα προέλθουν από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και οι 16 από αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Αρχηγείου Κυ­πριακής Αστυνομίας, καθώς και από πολιτικούς υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών και Δι­οικητικής Ανασυγκρότησης και λοιπών υπουργεί­ων και υπηρεσιών του ευρύτερου δημόσιου τομέα. 

Οι 16 θέσεις κατανέμονται ως εξής: ΓΕΝ-ΓΕΕΘΑ- ΓΕΑ και ΓΕΣ θα καλύψουν τρεις θέσεις, το Λιμε­νικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή δύο θέσεις, το Πυροσβεστικό Σώμα δύο θέσεις, οι πολιτικοί υπάλ­ληλοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που προέρ­χονται από το ΥΠΕΣ, από άλλα υπουργεία ή υπηρεσίες του ευρύτερου δημοσίου τομέα, θα καλύ­ψουν τέσσερις θέσεις, ενώ οι πολιτικοί υπάλληλοι ΠΕ της ΕΥΠ θα καλύψουν δύο θέσεις. Μια θέση αντιστοιχεί στους πολιτικούς υπαλλήλους πανε­πιστημιακής εκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνο­μίας και δύο θέσεις στο Αρχηγείο Αστυνομίας Κύπρου.

(ΤΟ ΧΩΝΙ-22/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger