Αρχική » , , , » Το ΝΙΜΙΤΣ λειτουργεί πολύ καλά

Το ΝΙΜΙΤΣ λειτουργεί πολύ καλά


Λάβαμε επιστολή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΣΞ και ΣΑ (πρόεδρος κ. Κ. Ακριώτης, γ.γ. κ. Γ. Καπιδάκης).

 Οι βετεράνοι διαμαρτύρονται γιατί κάποιος ή κάποιοι διατυπώνουν ανεύθυνες απόψεις για επαναπροσδιορισμό του ΝΙΜΙΤΣ, πέραν των αρχών, του ιδιωτικού νόμου, με στόχο την ένταξη του ιδρύματος στο ΕΣΥ.

 Ως γνωστόν, οι δικαιούχοι και οικονομικοί υποστηρικτές του νοσοκομείου πληρώνουν μηνιαίως συνδρομή. Εί­ναι οι απόστρατοι (ΕΔ-ΣΕ).

 Οι θορυβούντες παραβλέπουν ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ 18/1/2013 το ΝΙΜΤΣ δεν αποτελεί νοσηλευτική μο­νάδα του ΕΣΥ.

 Οι ανησυχούντες και πρωταγωνιστούντες στην κίνηση αυτή έχουν εντοπισθεί και είναι μερικοί μη στρατιωτικοί γιατροί και συνδικαλιστές. Στόχος! Η θέση του γενικού δι­ευθυντή, που, παραδοσιακά, καταλαμβάνεται από στρα­τιωτικό γιατρό ε.α.

 Σημειώνεται ότι το ΝΙΜΤΣ δεν αποτελεί, πλέον, νοσο­κομείο βετεράνων (που για τον λόγο αυτό ιδρύθηκε), αλ­λά νοσηλεύονται σ' αυτό ασφαλισμένοι και άλλων Ταμεί­ων, άσχετα αν τα Ταμεία «ξεχνούν» να πληρώνουν τις οφειλές τους. Επίσης, διευθυντικές θέσεις καταλαμβάνονται και από μη στρατιωτικούς γιατρούς.

 Σήμερα, κι αυτό είναι γενική άποψη, το ΝΙΜΤΣ λει­τουργεί πολύ καλά, λαμβανομένης υπόψη της οικονομικής στενότητας, και θα πρέπει να στηριχθεί από όλους τους εργαζομένους εκεί, όλο το προσωπικό, να πάει καλύτερα. Οι υπονομεύσεις το βλάπτουν.

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-22/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger