Αρχική » , , , , » Ο Πούτιν στην Αθήνα και ο Κούλης στο Φανάρι

Ο Πούτιν στην Αθήνα και ο Κούλης στο Φανάρι


Την ώρα που ο ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επι­σκέπτεται την Ελλάδα μετά από εννέα χρόνια σηματοδο­τώντας μια ημέρα ιστορικής σημασίας, ο «αμερικανόδουλος» Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να μεταβεί στο Φανάρι προκειμένου να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Μάλλον για τον «Κουλή» τα πολιτικά παιχνίδια και η «καρέκλα» είναι σημαντικότερα από το Εθνικό συμφέρον, καθώς με αυτή την κίνηση «ξεκαθαρίζει» και διαχωρίζει τη θέση του παίρνοντας το μέρος του «υποτακτικού» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Και παρά το γεγονός ότι διαφαίνεται πόσο «ποντάρει» στο διχασμό, ο ίδιος έστειλε ...από την Τουρκία «μήνυμα ενότητας»: «Η βαθιά οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας δεν θα αντιμετωπιστεί με ψεύτικους διχα­σμούς.

Το μήνυμα της ενότητας, που εκπέμπεται με τη μεγαλύτε­ρη δυνατή ένταση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, είναι ένα μήνυμα που πρέπει να εισακουστεί σήμερα στη χώρα μας, που αντιμετωπίζει πολύ μεγάλες δυσκολίες και μια πολύ βαθιά οικονομική κρίση.

Η οποία δεν θα αντιμετωπιστεί με ψεύτικους διχασμούς, αλλά ανακαλύπτοντας και πάλι εκείνες τις σπουδαίες αξί­ες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, που μας επέτρε­ψαν να αντιμετωπίσουμε ακόμα μεγαλύτερες κρίσεις στο διάβα των αιώνων».

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-28/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger