Αρχική » , , , » Μοιράζει... λεφτά στους αξιωματικούς ο Καμμένος

Μοιράζει... λεφτά στους αξιωματικούς ο Καμμένος


«ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ την απόφαση του ΣτΕ» δήλωσε χθες ο Πά­νος Καμμένος (φωτό), αναφερόμενος στην απόφαση δικαίωσης των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας για αποκατάσταση μι­σθών και συντάξεων κατά 100% στα προ του Αύγουστού του 2012 επίπεδα. 

«Δέσμευση της κυβέρνησης και δική μου είναι οι αποφάσεις να υλοποιηθούν άμεσα. Εμείς έχουμε πράξει αυτά που οφείλουμε στο υπουργείο Οικονομικών» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προσθέτοντας: «Είναι σημαντικό ότι στις 24 Μαΐου έχουμε μία απόφαση που κλείνει μια ολόκληρη εποχή». Σημειώνεται πως ο κ. Καμμένος εί­χε συντάξει νομοσχέδιο για αποκατάσταση των μισθών και των συντά­ξεων, που όμως «κόλλησε» στο υπουργείο Οικονομικών.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-19/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger