Αρχική » , , , , , » ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ

ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ


Δεν βγήκαμε από το μνημόνιο ανήμερα του Πάσχα, όπως μας υποσχέθηκε ο Πάνος Καμμένος, που για άλ­λη μια φορά έπεσε έξω στους υπολογισμούς του. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, που δεν σταματάει να μας ξαφνιάζει, αλλά και άθελά του να σαμπο­τάρει και την κυβέρνηση στην οποία συμμε­τέχει, έχει επιδοθεί τον τελευταίο καιρό σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, παρασύροντας και τον Αλέξη Τσίπρα. Φόρεσε στρατιωτι­κή στολή και αποφάσισε να τρομάξει τους Τούρκους για να σταματήσουν τις εναέρι­ες παραβιάσεις, καθώς είναι γνωστό ότι οι... ουρανοί ανήκουν στον Καμμένο, αλλά οι Τούρκοι δεν μάσησαν. Μετά πήρε αλά μπρατσέτα τον πρωθυπουργό -είναι απορίας άξιον πώς τον έπεισε- και τον ανέβασε πάνω σε πολεμικό πλοίο ανήμερα του Πάσχα. Καλή ιδέα, αν σκεφτεί κα­νείς ότι θα ήταν δύσκολο να βρεθούν στις εκλογικές τους περιφέρειες. Ψεκάζοντας... λίγη αστερόσκονη στους πλαδαρούς ώμους του ο Πάνος Καμμένος δεί­χνει να είναι ο μόνος κυβερνητικός που είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Ο μόνος που απολαμβάνει το ότι βρί­σκεται στην εξουσία και δεν το κρύβει. Θέλει να το τρίψει στη μούρη όλων όσων τον αμφισβή­τησαν κι επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι ο χρόνος της κυβέρνη­σης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άρχισε να μετράει αντίστροφα, επιχειρεί να συγκεντρώσει όσες περισσότερες φωτογραφίες και στιγμιότυπα που θα τον καταγράφουν ως υπουργό Εθνικής Άμυνας. Είναι θέμα υστεροφημί­ας. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα τον αποκαλούμε «πρώην υπουργό», αλλά κανείς δεν θυμάται ότι επί υπουργίας του οι Τούρκοι αλώνιζαν στο Αιγαίο. Κανείς δεν θυμάται, επίσης, ότι την ώρα που η χώρα γονάτιζε μπροστά στους δανειστές και ξεπουλούσε το εισόδη­μα των Ελλήνων, εκείνος φόρεσε σαγιονάρα και βερμουδίτσα και μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα ξανοίχτηκαν με το σκάφος του στα ανοιχτά και αφού πάλεψαν με τα κύματα σαν γνήσιοι καπεταναίοι, έφθασαν σε πολυτε­λή βίλα του Πόρτο Ύδρα όπου, σύμφωνα με περίοι­κους, ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται συχνά τα Σαββατοκύριακα. Εκεί έκλαψαν αγκαλιά, προφανώς, για τις χαμένες θυσίες των Ελλήνων. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας λύγισε μπροστά στο δράμα των Ελλήνων και... έσπασε και δίαιτα και νηστεία. Ασθενείς και... ψεκασμένοι αμαρτία ουκ έχουν. Το κρίμα στον λαιμό μας... Γιατί αν του χρόνου τέτοιες ημέρες δεν του κάνει η στολή πα­ραλλαγής, θα χρεωθούμε να του ράψουμε μια και­νούργια.

(ΚΑΡΦΙ-06/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger