Γιατί αντέχει ο Τσίπρας;


Γράφει ο
Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Αναρωτιούνται πολλοί (ειδικά στον χώρο της... Ψοφοδεξιάς»), γιατί αντέχει ο Αλέξης Τσίπρας, παρά τα ό­σα φοβερά και τρομερά έπραξε κατά του έθνους και του λαού μας, ειδικά από το καλοκαίρι του 2015 και με­τά; Αναρωτιούνται, πώς εί­ναι δυνατόν να αντέχει ακό­μη αυτή η άθλια συγκυβέρ­νηση της καταστροφής (της μαριονέτας των διεθνών τοκογλύφων -που ξέρει μόνο να χαμογελάει ανόητα- Τσίπρα και του στρατάρχη Καμμένου), ενώ έχει απολέσει εντελώς την αξιοπιστία και τη δημοτικότητά της; Α­ναρωτιούνται, τέλος, γιατί δεν πέφτει η κυβέρνηση του ΘΑΝΑΤΟΥ της Ελλάδας, ε­νώ είναι εμφανές πια σε όλους το πλήρες αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται;

Η απάντηση είναι απλή και πολύ σωστά, πάνω σ’ αυτό το πνεύμα, τα όσα έγραψε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος. στην ''Ε.Ω'' την Παρα­σκευή 13 Μαΐου 2016. Και η απάντηση είναι: η κυβέρνη­ση των Τσιπροκαμμένων αντέχει ακόμα και κανένας δεν ξεσηκώνεται για να την ρίξει, επειδή είναι εντελώς ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ οι άλλοι, οι παλιοί! Ο κόσμος βλέπει την καταστροφή που φέρ­νουν οι Συριζανελαίοι, αλλά εξακολουθεί να είναι οργι­σμένος, να μισεί θανάσιμα τους πραγματικούς καταστροφείς του τόπου μας, αυτούς που επί 40 χρόνια α­πομύζησαν εις βάρος όλων μας, ρημάζοντας την Ελλάδα: το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία...

Διότι δεν είναι βλάκας ο λα­ός, δεν τρώει κουτόχορτο, για να πιστεύει την απύθμε­νη ανοησία που εκστομί­ζουν, ειδικά οι νεοφιλελεύ­θεροι άχρηστοι της ΝΔ, ότι το ΚΑΚΟ που μας τρώει τα σωθικά δημιουργήθηκε (τά­χα) από τον Ιανουάριο του 2015 και ύστερα, από τότε δηλ. που οι Τσίπρας-Καμμένος πήραν τα ηνία της εξουσίας στα χέρια τους. Ξέρει άριστα ο ελληνικός λαός, ό τι οι τωρινοί απλώς αποτελειώνουν την καταστροφή που προξένησαν επί 40 ολόκληρα χρόνια οι προηγούμενοι! Από τον γέρο Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου έως τον νάνο Σημίτη και τον Ιούδα της Δεξιάς, τον Αντώνη Σαμαρά. 

Να λοιπόν γιατί ο κόσμος είναι μουδιασμένος. Να γιατί δεν ξεσηκώνεται. Βλέπει στα έδρανα της βουλής και απογοητεύεται. Ειδικά από το ψευδεπιγράφως καλούμενο "συνταγματικό τόξο'', το οποίο αποτελούν άτομα σαν τον "Κούλη" τον Μητσοτάκη, σαν τους εναπομείναντες "πρασινοφρουρούς" του ΠΑΣΟΚ και τα κακέκτυπα του παλαιοκομματισμού "Ποτάμι" κα κόμμα Λεβέντη. Γι’ αυτό και η ΛΥΣΗ για την Ελλάδα θα έρθει ΕΚΤΟΣ "συνταγματικού τόξου", ΕΚΤΟΣ της παρούσας βουλής!

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-17/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger