Αρχική » , , , , , , , » «Ριφιφί σε στρατόπεδο για να κλέψουν όπλα και να μπουκάρουν στη Βουλή»

«Ριφιφί σε στρατόπεδο για να κλέψουν όπλα και να μπουκάρουν στη Βουλή»


 Ετοίμαζαν «στήσιμο» στη «Χρυσή Αυγή».
Μια εξαιρετικά ύποπτη υπόθεση που κατέληξε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ. Κατονομάζονται 3 πρόσωπα.

Του Στέφανου Χίου 

Μια εξαιρετικά περίεργη και ύποπτη ιστορία που «μυρίζει» αλλά που κάλλιστα θα μπορούσε να σκιαγραφήσει και να συνθέσει μια μυθιστορηματική υπόθεση, από αυτές που γραφτήκαν στην πλατεία Συντάγματος, την περίοδο που όλη η Αθήνα ήταν μπροστά στη Βουλή, κατά την περίοδο που οι «αγανακτισμένοι» χτυπούσαν τις κατσαρόλες της διαμαρτυρίας, αποκαλύπτει σήμερα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Σύμφωνα με γνωστό σε εμάς «μάρτυρα», γνωστής ταυτό­τητας, γνωστής ιδιότητας και γνωστής ενασχόλησης, ο οποί­ος ισχυρίζεται-και γραπτώς- (όλα τα ηλεκτρονικά του μηνύματα βρί­σκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου), τρία πρόσωπα, προετοί­μαζαν ριψοκίνδυνη ενέργεια στην καρδιά της Δημοκρατίας: Να επιχει­ρήσουν καλά προετοιμασμένο και προμελετημένο ριφιφί στο στρατό­πεδο της Κορίνθου, να «απαλλοτριώσουν» πολεμικά όπλα και στη συνέχει να επιχειρήσουν «μπούκα» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, πιάνοντας στον ύπνο τον πολιτικό κόσμο. Τα πρόσωπα που κατονομάζονται ως αποπειρώμενοι «δράστες» (ο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι ήδη τότε δόθηκαν και δακτυλογραφημένες και ένορκες καταθέσεις ενώπιον του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ), είναι οι: Ιωάννης Τζιάκης, ταξίαρχος ε.α των Ειδικών Δυνάμεων, Στέργιος Σμύρλης, ταξίαρχος ε.α του Πεζικού και Οδυσσέας Τηλιγάδας, επικεφαλής πολιτικού «πατριωτικού» κινήμα­τος.

«Κοινή μήτρα την πατρίδα τους» αλλά μπλέχθηκε...

«Κοινό λίκνο την θητεία είτε ως στρατεύσιμοι είτε ως μόνιμα στελέ­χη στις Ειδικές δυνάμεις (Καταδρο­μείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες και Υποβρύχιοι Καταστροφείς). Κοι­νή μοίρα την υπέρτατη θυσία για την υπεράσπιση της Πατρίδας. Κοι­νή επιδίωξη την μέχρι της τελευταί­ας ρανίδας του αίματος τους υπε­ράσπισης της Σημαίας», έγραφε πριν από τρία χρόνια, ο αναμφίβο­λα πατριώτης, ταξίαρχος ε.α, Γιάννης Τζιάκης, αλλά ουδείς γνωρίζει υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε μπλεγμένος σε μια κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης», η οποία τον ταλαιπώρησε για πολύ καιρό και με προσωπικό κόστος.

-Μας αφηγείται ο «μάρτυρας» που βρέθηκε να καταθέτει στα γραφεία της αστυνομίας, στην Κατεχάκη, για την πολύ περίεργη υπόθεση από την οποία σαφώς και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις.

«Όλοι θεωρώ ότι είναι πράκτορες, τους ξέρω καλά και μάλιστα πολύ καλά. Στην συνάντηση σου είπα ότι ήταν ο Σμυρλής (ταξίαρχος ε.α) και ένας άλλος τύπος!», αναφέρει ο μάρτυρας της υπόθεσης. Η κατάθε­ση μου δόθηκε στον κ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ Δημήτριο, στη Δ/νση Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α. όπου υπηρετού­σε τότε, ως Διευθυντής. Στο γρα­φείο του έγινε η συνάντηση και κατέβηκαν όλοι εκεί! Και μάλιστα και ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, ο κ. Παπαγιαννόπουλος. Δεν ξέρω τι λένε και τι δεν λένε και με ποιους μίλησες. Σκέψου λιγάκι...! Εγώ δεν ψεύδομαι φίλε και σύντομα θα το διαπιστώσεις Ούτε αποκυήματα της φαντασίας μου είναι. Επιβεβαι­ώσεις υπάρχουν από παντού. Υπάρ­χει εξ' άλλου και το βιβλίο εισερχομένων με τις ημερομηνίες... και τα ντουλαπάκια για τα τηλέφωνα... Ένα σου λέω, όπου άρνηση - διά­ψευση, ισχύει το αντίθετο. Μακάρι να ήμουν Μιντχάουζεν και να πήγαιναν όλα καλά για την χώρα. Ούτε παράφρων είμαι, ούτε μυθο­πλάστης. Εύχομαι από βάθους καρδίας να διαψευστώ...», μας αναφέ­ρει ο ίδιος άνθρωπος όταν επιχει­ρήσαμε να κλονίσουμε την αφήγησή του.

Το Σύνταγμα και τα σχέδια

«Σε μια συνάντηση στο Σύνταγμα από όπου πληροφορήθηκα τα τεκταινόμενα που προετοιμάζονταν, ήταν ο Σμυρλής ο οποίος μου σύστησε το άτομο από τους εφέ­δρους για τα όπλα τα οποία ήθελαν να κλέψουν... Ήξεραν όλα τα σχέδια προστασίας της Βουλής ακόμη και το υπόγειο τούνελ το οποίο έχει έξοδο στο προαύλιο της Αγγλικανικής εκκλησίας στην Φιλελλήνων», αναφέρει ο ίδιος.

Στην σχεδιαζόμενη απόπειρα στον Άγιο Παντελεήμονα, θα επιχειρού­σαν (τρία πρόσωπα και όχι ο ταξί­αρχος Τζιάκης) να ρίξουν χειροβομ­βίδα σε μουσουλμανικό τέμενος για να δημιουργήσουν προβοκάτσια. Αντιλαμβάνεστε τι θα γινόταν...». Κι ό ίδιος συνεχίζει: «Στην συνάντηση στην Κατεχάκη στο γραφείο του Αγγελάκη ήταν παρών και ο Δραβίλας (τότε αρχηγός της ΕΥΠ) και όλη η συζήτηση καταγράφηκε (δακτυλογραφήθηκε). Εκεί μου είπαν να τα ρίξουμε στην Χρυσή Αυγή. Χτύ­πησα το χέρι στο τραπέζι και σηκώ­θηκα κι έφυγα. Δεν είμαι από τους υποστηρικτές τους αλλά προφανώς έψαχναν κάποιον για να δημιουργήσουν προβοκάτσια Κι εγώ δεν παίζω τέτοια παιχνίδια». Και ό ίδιος καταλήγει: «Αυτό το οποίο ενέχει τεράστιο κίνδυνο είναι ότι "ύποπτοι" παρακρατικοί φοβάμαι θα στήσουν καμιά προβοκάτσια και θα οδηγή­σουν την χώρα σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Και αυτό είναι ότι με φοβίζει πολύ», καταλήγει ο αφηγητής της απίστευτης ιστορίας.

Τα πορτρέτα των σκληρών της εξαιρετικά ύποπτης υπόθεσης...

Ταξίαρχος Τζιάκης-0 σκληρός ...

Εν αποστρατεία ταξίαρχος των Ειδικών Δυνάμεων, ο Γιάννης Τζιάκης εισήλθε στην Σχολή Ευελπίδων το 1979. Τελείω­σε το λύκειο της Λεοντείου και με την αποστράτευσή του από το σώμα, αποφά­σισε να κάνει ένα blog με το όνομα ΚΕΕΔ (Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων). 0 πατέρας του Ιωάννης Τζιάκης ήταν αντιστράτηγος της Χούντας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν ανώτατος στρατι­ωτικός στις κυβερνήσεις του Παπαδόπουλου. 0 ίδιος παρουσιάζει συγκεκριμένο προφίλ μέσα από τις αναρτήσεις του στο facebook: Πολιτικά δεν πρόσκειται πουθε­νά, είναι μέλος της κίνησης «1001 Εκα­τομμύριο Όπλα Ελλήνων Ας Ηχούν Κάθε Βράδυ» και της κίνησης «Σύνταγμα Ώρα Μηδέν». 

Ο ιστότοπος που διαχειρίζεται όπως και π προσωπική του σελίδα στο Facebook περιλαμβάνει σχόλια εναντία στο Μνημόνιο και την κυβερνητική πολιτι­κή. Ο ίδιος, μάλιστα υποστήριζε συχνά ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει τους σκοπούς της και πως πρέπει να παραιτηθεί. Η λει­τουργία της ΚΕΕΔ, θύμιζε καθαρά στρατι­ωτική μονάδα αν και είναι Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, καθώς λειτουργούσε με διαχωρισμό διοίκησης και επιτελείων στους οποίους έχουν τοποθετηθεί ως διοικητές συγκεκριμένοι πρώην πεζοναύ­τες. Σύμφωνα με το ιστολόγιο της, την ΚΕΕΔ διοικούσαν:

-Διοικητής ο Ταξίαρχος ε.α Τζιάκης Ιωάν­νης, υποδιοικητής, Συνταγματάρχης ε.α Ιωαννίδης Μιχαήλ, διοικητής μοίρας εκπαιδεύσεως, ο Αντισυνταγματάρχης ε.α Δημητρόπουλος Νικόλαος, γραφείο εκπαιδεύσεως ο λοχίας (ΚΔ) Λιαμπός Κωνσταντίνος. Στο γραφείο προσωπικού ο ανθυπολοχαγός (ΔΕΑ) Μαρόπουλος Μάριος, στο γραφείο διοικητικής μερίμνης ο Καταδρομέας Πάλιουρας Δημήτριος και ο Πεζοναύτης Παπανάγνου Πέτρος. Στην ηλεκτρονική διαχείριση ο Καταδρομέας Θεοφιλόπουλος Παναγιώτης, στην οικο­νομική ο Πεζοναύτης Δρανδάκης Κων­σταντίνος, ενώ υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων ο Λοχίας Λυμπέρης Δημήτριος.

Τα κείμενα τους, ήταν ενδεικτικά τον σκο­πών που είχαν για την Ελληνική Δημοκρα­τία και ανέφεραν ουσιαστικά και ξεκάθα­ρα πως θέλουν την ανατροπή της:

-« Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνά­μεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελλη­νικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιοσδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ΄ επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας. Η Κοι­νότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων θέλει να ξεκινήσει μια ελληνική αντεπίθε­ση από πολίτες, όχι διαμαρτυρία. Στους προδότες δεν διαμαρτύρεσαι. Θέλει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση και έχει σαν σκο­πό να πάει μπροστά από την άλλοτε ελληνική βουλή και να μην φύγει από εκεί, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα. Πολλοί λένε για διάφορες πιθανές αντιπαραθέσεις, όλα είναι πιθανά. Το θέμα είναι αν θέλουμε οι Έλληνες να δώσουμε αυτή τη μάχη, ή όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες. Εξυ­πηρετούν άλλους σκοπούς και με την πιο αγαθή προαίρεση, απλώς αποτελούν δικαιολογίες μη συμμετοχής». 

Μην τηρώ­ντας μάλιστα το «νομικό πλαίσιο», είχε κάνει διαδήλωση έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έναν χρόνο πριν με περί­που 30 απόστρατους εφέδρους αλλά και με την άφιξη της Μέρκελ, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την μνημονιακή πολιτι­κή, είχε οργανώσει παρέλαση καταδρομέ­ων στο Σύνταγμα. Ο ίδιος δεν ήταν «επι­κίνδυνος άνθρωπος», αλλά ήθελε απλά να διαμαρτυρηθεί για την κυβερνητική πολιτική, αλλά το έκανε «χρησιμοποιώ­ντας» την στρατιωτική στολή. Ο ίδιος, κατηγορήθηκε(πιθανόν αδίκως από φιλοκυβερνητικά τότε ΜΜΕ) ότι είχε καλέσει τους πολίτες σε πραξικόπημα την 28η Σεπτεμβρίου 2013 αναγκάζοντας την ηγε­σία της ελληνικής Δικαιοσύνης να συνε­δριάσει εκτάκτως μέσα στη νύχτα και να διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για να δια­πιστωθεί αν η συγκεκριμένη ομάδα αποστράτων σχεδίαζε την κατάλυση του πολι­τεύματος.

Ο «διοικητής» της ΚΕΕΔ εκείνο τον καιρό αντιμετωπιζόταν ως «επίδοξος πραξικο­πηματίας από την ηγεσία της ελληνικής Δικαιοσύνης». Ο Άρειος Πάγος έδωσε τότε εντολή για διεξαγωγή προκαταρκτι­κής έρευνας με σκοπό να αποσαφηνιστεί αν με τις προτροπές του να πέσει η κυβέρ­νηση και να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τέλεσε αξιόποινες πράξεις. Σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσε­λίδα της ΚΕΕΔ, τότε, ο «διοικητής» της ομάδας των αποστράτων διαπίστωσε την αδυναμία της κυβέρνησης «να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε εργασία, υγεία, παιδεία, δικαιοσύνη και ασφάλεια», γνωστοποίησε την απόφασή του να ανασταλεί η εφαρμογή των μνημονιακών νόμων και εξήγγειλε εκλογές εντός διμήνου. Με έμμεσο τρόπο προα­νήγγειλε έκτακτα στρατοδικεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται. «Εξεταστική επιτροπή από ανώτατους στρατιωτικούς και απόδο­ση ευθυνών για το πώς και ποιοι μας οδή­γησαν στην καταστροφική συμφωνία του μνημονίου», έγραφε ο κ. Τζιάκης στο τέταρτο από τα 15 σημεία της διακήρυξής του

0 ίδιος πάντως, αναφερόμενος στα όσα ακούστηκαν περί πρόθεσης της ΚΕΕΔ να κάνει πραξικόπημα, είχε αναφερθεί σε «γελοιότητες», εξηγώντας ότι το μόνο που έκανε η κοινότητα ήταν προσκαλέσει τους εφέδρους και τους πολίτες σε μια συγκέ­ντρωση στο Σύνταγμα. «Είχαμε προκηρύ­ξει μια συγκέντρωση στις αρχές Αυγούστου απευθυνόμενοι καταρχήν σε όλους τους έφεδρους καταδρομείς και σε όλο τον ελληνικό λαό για να φωνάξει τα αιτήματα του. Αυτή η διακήρυξη περιείχε 15 σημεία μερικά από τα οποία θεωρήθηκαν τραβηγμένα. Η υπόθεση χωρίς να παρου­σιάζει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά από διαστρέβλωση μερικών σημείων έφτασε στον Άρειο Πάγο, όπου ακούστηκε ότι σχεδιάζαμε πραξικόπημα. Αυτά είναι αστεία» δήλωνε χαρακτηριστικά.

Στέργιος Σμυρλής - Ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Μαζί με τον Οδυσσέα Τηλιγάδα και τον Κωνσταντίνο Γκέκα αποτελούσαν την πολιτική γραμματεία της «Πατριωτικής Ένωσης- Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», το οποίο μάλιστα συμμετείχε και στις ευρωεκλογές του 2014.

Τα κείμενά του Σμυρλή διέπονται από αντιμνημονιακά φρονήματα ενώ «μάχε­ται» -όπως διακρίνεται- κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

«Όντας ένας από εσάς γνωρίζω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και τον διαχρονικό εμπαιγμό των ανθελληνικών κυβερνήσεων που υφιστάμεθα από την «μεταπολίτευση» και εντεύθεν [...] Η πατρίδα μας έφτασε εδώ βάσει ενός μακροπρόθεσμου εθνο­κτόνου σχεδίου, όπου οι Ελλαδέμποροι όψιμοι αντιστασιακοί, οι αφισοκολλητές, η κομματική συναλλαγή, τα ελεγχό­μενα ΜΜΕ και ο στεί­ρος λαϊκισμός δημι­ούργησαν το τοξικό περιβάλλον στο οποίο τα άνθη της δικαιοσύνης, της ισότητας και ισονομίας, της λεβεντιάς και της φιλοπατρίας μαρά­θηκαν και στη θέση τους φύτρωσε μία διεφθαρμένη κοινοβουλευτική δικτατορία που στους κόλπους της ανδρώθηκαν η ιδιοτέλεια, η συναλλαγή και η προδοσία των εθνικών μας θεμάτων. Η προδοσία των Ιμίων, η κατάδοση του Λάλα, η παρά­δοση του Οτσαλάν, κλπ. αποτελούν συμπτώματα αποσύνθεσης της πολιτικής ηγεσίας. Σ’ αυτήν την κατ' επίφαση «Δημοκρατία» οι Ένοπλες Δυνάμεις απο­μονώθηκαν, λοιδορήθηκαν και τα ικανά της στελέχη κατηγορήθηκαν ως αντιπαραγωγικά και ονομάσθηκαν απαξιωτικά ένστολοι. 

Σήμερα οι μάσκες έπεσαν και είναι σε όλους γνωστό ότι πλέον η Ελλάδα κυβερνάται μόνο από άτομα που υπηρετούν την μνημονιακή πολιτική της παγκοσμιοποίησης, δηλαδή μιας Παγκόσμιας συμμορίας του Χρήμα­τος. Πολιτικοί, τραπεζίτες, δικαστι­κοί, ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβοι αντιπροσωπεύουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που εξοντώνει την ανθρωπότητα και στερεί την ελευθε­ρία σε εκατομμύρια ανθρώπων. [...) Οι Ένοπλες Δυνάμεις στην βάση τους διατηρούν ακόμη τη δύναμή τους, γιατί οι παραγωγικές Σχολές Μονίμων στελεχών, οι Σχολές των Εφέδρων Αξιωματικών, οι Ειδικές Δυνάμεις, τα ΟΥΚ κλπ. δεν πειράχθηκαν από τη σήψη και ανατρέφουν ακόμη Έλληνες με αξίες και ιδανικά και αποτελούν την γραμμή άμυνας κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις πάσχουν από πατριωτική ηγεσία και αυτό συμβαίνει γιατί η επι­λογή της γίνεται από τα κέντρα λήψεως αποφάσεων των ξενοκίνητων κομμάτων και με κριτήρια που δεν συνάδουν προς σε αξιωματικούς, ένα θέμα καυτό που ζητάει την λύση του, ένα θέμα το οποίο θα επιλυθεί από τους επαΐοντες που πιστεύ­ουν στις διαχρονικές αξίες του Ελληνι­σμού και θα οδηγήσουν την ανθρωπότη­τα στο συμπαντικό της ρόλο. Σε αυτούς αναφέρεται η παρούσα έκκληση με την επιταγή: «Ελεύθερον το Εύψυχον!!!»

Οδυσσέας Τηλιγάδας ο πρόεδρος

Η Πατριωτική Ένωση - Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση «Ε.ΛΑ.Σ», αποτελείτο στις ευρωεκλογές του 2014 αλλά και στις εκλογές του 2015 από το κόμμα της «Εθνεγερσίας» της «Ανατολής της Ρωμι­οσύνης» και του «Εθνικού Λαϊκού Σχηματισμού - ΕΛΑΣ υπό του Γεώργιου Αϋφαντή, του Παναγιώτη Ξανθόπουλου και του Οδυσσέα Τηλιγάδα.

Ο ίδιος έγραψε (ο Τηλιγάδας): 

«Η κοινωνία διαλύεται και κανείς δεν επαναστατεί. Όχι τουλάχιστον, μέχρι ο δικαστικός επιμελητής να χτυπήσει τη «δική μας» πόρτα για να κατασχέσει το «δικό μας» σπίτι Μα τότε θα είναι πλέον αργά.

Η Εθνοκτονία συνεχίζεται χωρίς ανάχωμα και καθημερινώς ακούμε να αποτολμούνται κι άλλες αυτοκτονίες που δεν φτάνει βέβαια ποτέ ο ακριβής αριθμός τους στην ειδησεογραφία μια και τα αργυρώνητα φερέφωνα αποκρύπτουν την πραγματικότητα.

Με συνείδηση της κοινωνικής μας ευθύνης προς το Έθνος μας δεχόμαστε το κάλεσμα της γενιάς μας να δώσουμε πίσω στα παιδιά μας την Ελλάδα μας γνωρίζοντας στις οδαλίσκες των τραπεζών ότι υπάρχουν Έλληνες που μπορούν να φέρουν την ελπίδα και τις τελικές λύσεις κάνοντας το θεωρητικό δεδομένο, άμεσα εφαρμόσιμο. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους για να δουν ξανά την πατρίδα τους να κερδίζει την χαμένη αξιοπρέπεια της. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας!!»

Ο Οδυσσέας Τηλιγάδας μαζί με τον Στέργιο Σμυρλή, είχαν κάνει μάλιστα και εξώδικο το 2014 προς τους αρμόδιους κρατικούς υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών τότε (την Γενική Διευθύντρια Φορολογικής Διοίκησης και τον Διευθυντή Φορολογίας Εισοδήματος). Το εξώδικο αναφερόταν στο ότι το κόμμα ενημερώνει το Υπ. Οικ. πως: «Λόγω του δοθέντος όρκου τους προς το Σύνταγμα, έχουν θεσμική υποχρέωση να μην πειθαρχούν στους παράνομους φορολογικούς νόμους που έχει επιβάλλει το κατοχικό καθεστώς που από την 5η Οκτωβρίου 2009 έχει πάψει να έχει ελεύθερη βούληση και λειτουργεί ως όμηρος ξένης δύναμης. Για τον λόγο αυτό πρέπει να ενημερώσουν άμεσα όλες τις ΔΟΥ και το TAXIS και να εκδοθούν νέα εκκαθαριστικά σημειώματα για τα οικονομικά έτη 2010,2011,2012,2013 και 2014 με βάση τον μέχρι την 5η Οκτωβρίου2009ισχυοντα υπ’ αριθμό 2258/1994 Φορολογικό Νόμο με τα αφορολόγητα όρια και τεκμήρια και να διαγράψουν, ως οφείλουν, τους παράνομους φόρους και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί αδιακρίτως στους Έλληνες».

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-14/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger